2777
2789
عنوان

رنگ مو🌷

80 بازدید | 8 پست

میخوام موهامو روشن کنم بدون دکلره چه رنگی با چه شماره ای بگیرم که موهامو نسبتا روشن کنه رنگشم قشنگ باشه؟راهنمایی کنین دوست جونیا😍

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر یه دفه بخوای روشن کنی نارنجی میشه موهات اول یه شکلاتی ۵ یا ۶‌بزاز با ترکیب یکم دودی بعد به مرور شماره بالاترو بزار مثلا سری بعد شکلاتی ۸ با دودی حواستم باشه تا چند سانتی موهات رو اخر سر رنگ کنی چون رنگ روشنه زیاد بمونه ریشه موهاتو نارنجی میکنه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اگر یه دفه بخوای روشن کنی نارنجی میشه موهات اول یه شکلاتی ۵ یا ۶‌بزاز با ترکیب یکم دودی بعد به مرور ...

شکلاتی 5یا 6 بخوام بزارم اکسیدانش باید چند باشه ؟

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
شکلاتی 5یا 6 بخوام بزارم اکسیدانش باید چند باشه ؟

شماره ۲ یا همون ۹‌درصد .شکلاتی ۶ رو با یکم دودی مثلا نصف یا کمتر از نصف رنگت ترکیب کن بزار رو موهات معمولا ۲ درجه روشن تر میشه.۲ هفته بعد شماره ۸ رو بزار با واریاسیون نقره ای و‌یکم رنگ دودی یا زیتونی سری اخر شماره ۱۱ بلوند بزاز با یکم ترکیب دودی بستگی به موهات داره اگر رنگ پذیریش خوب باشه به مرز بلوند هم میرسه!!هر چی‌کم کم روشن کنی رنگش قشنگ تر میشه و‌جا میفته.سعی کن از انتی اکسیدان ضد قرمزی استفاده کنی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇