2777
2789
چرا توکانالت همه چی هست زن حامله لباس مگ اشپزی نیس

عزیزه دلم من کی گفتم فقط اشپزیه؟؟اونوقت با عنوان لایف استایل؟؟؟؟؟شما یه سرچ میکردی مابقیه پستایه اشپزیو میدیدی گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ب ی عنوان دیگ فریب داده میتونست بگه کانالام درهمه ن اینک بگه تزیین سالاد خیری زشته اینقدمحتاج م ...

اخه چرا فریب ؟؟؟ 😕😕من پوزش میخام اگه فریب خوردی😊شما درست میگی😍اصلا من محتاج ممبر😊منکه ایرادی تو کارم نمیبینم

خوب شما می تونی جوین نشی همون اول نوشت کی دنبال تزیین سالاد هست چون گیف هست نمیتونست اینجا بفرس ...

خودم ربط داره وخودم میدونم چ تصمیمی بگیرم ومیدونم اختیاراتم چیه 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
عزیزه دلم من کی گفتم فقط اشپزیه؟؟اونوقت با عنوان لایف استایل؟؟؟؟؟شما یه سرچ میکردی مابقیه پستایه اشپ ...

چنتاپست رو دیدم ایتقدک تبلیغ لباسه اشپزی نیس وقتی تاپیک زدی تزیین سالاد بیاتوکانالم این ینی چی..موفق باشی

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
کاش یخورده مث ایدیت صبور بودی دوستم😊

شمان کاش یادبگیری فریب ندی کسیو

خوب شما می تونی جوین نشی همون اول نوشت کی دنبال تزیین سالاد هست چون گیف هست نمیتونست اینجا بفرس ...

بشماربطی اصلاک من عصبی بشم وکیل استاتری یانخود

مرسی گلم خوشحالم خوشت اومده

کانال خودته؟؟؟خودت درس میکنی؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چنتاپست رو دیدم ایتقدک تبلیغ لباسه اشپزی نیس وقتی تاپیک زدی تزیین سالاد بیاتوکانالم این ینی چی..موفق ...

اسم چنل لایف استایل ....منوهر چیزی که فک میکنم هر کسی میتونه بهش نیاز داشته باشه تو کانالم یجا جمع مییکنم که شما میتونی با سرچ پیداش کنی گلم....کانال اشپزی نی  که فقط اشپزی بزارم..  من گفتم هر کی دنبال تزیین سالاده بیا!!!ایا گفتم کانالم اشپزیه....