فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
این چیزی که گذاشته فقط با خلال دندون و نخ دندونه خیلی خوبه ببین وسیله نمیخواد
اون تخم مرغه؟؟دیدم خیلی خوب بود
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چرل واقعیتونمیگی کانللت تبلیع لباسه چرا الکی میگی سالاد ده تاپستش لباس ی سی زمینی سرخ شده دوباره ده تالباس ودکوراسیون ی دونه سیب زمینی سرخ کرده من خارج شدم ازکانالت
جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ببخشید اشتباه تایپ کردم منظورم این بود گفته بود یک جا که به این کارا علاقه دارم کلا راجع به هر سوالی از ماسک پوست مو لباس دکور آشپزی همه چی میزاره تو کانال
الان ب ی عنوان دیگ فریب داده میتونست بگه کانالام درهمه ن اینک بگه تزیین سالاد خیری زشته اینقدمحتاج م ...
خوب شما می تونی جوین نشی همون اول نوشت کی دنبال تزیین سالاد هست چون گیف هست نمیتونست اینجا بفرسته اگه عکس بود میزاشت البته بقیه خانما استقبال کردن وحمایت چون چیزای مفید و آموزنده میزارین جز شما که عصبانی شدین😀