2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد

94 بازدید | 11 پست

سلام مامانا،دیروز واکسن ۴ ماهگی دخترمو زدم،دوتا واکسن روی دوتا ران پاش زدن،بهم گفتن استامینوفن هر ۴ ساعت تا ۳ روز بهش بده،چه تب بکنه چه تب نکنه،من احساس میکنم تا سه روز زیاده،چون شنیدم اگر استامینوفن زیاد به نوزاد بدی باعث مسمومیت میشه،الان نمیدونم چیکار کنم؟تا ۳ روز رو کامل بهش بدم یا نه؟

۴ ماهگی رو نمیدونم ولی من دوماهگی رو تازگیا زدم ،۴ نوبت بیشتر استامینوفن ندادم چون پسرم هم تب نکرد قطع کردم ،کلا به بچه دارو هرچی کمتر بدیم بهتره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا سه روز چه خبره الکی ندیا به منکه سر دوماهگی گفتن هر وقت تب کرد بده ولی من هر ۴ ساعت تا یه روز داد ...

ثنا جون،واسه واکسن دوماهگیش بهم گفتن تا ۵ وعده بیشتر بهش نده،اما واکسن ۴ ماهگیش چون دوتا بود میگم که شاید باید بیشتر بهش بدم،الان نمیدونم چیکار کنم

ثنا جون،واسه واکسن دوماهگیش بهم گفتن تا ۵ وعده بیشتر بهش نده،اما واکسن ۴ ماهگیش چون دوتا بود میگم که ...

برات الان از یه پزشک پرسیدم .گفت وقتی تب نداره۲۴ ساعتم گذشته نده بچهای نو این سن بیشتر از ۷۵ میلی استامینوفن باعث مسمومیتشون میشه

من ۶۰ کیلو میشم💃💅 💄💗👨‍👩‍👦‍👦