2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

206 بازدید | 14 پست

بین این دوتا اسم موندم

البته میخوام درنیکا بذارم و نیکا صداش کنیم و از روشا هم بدم نمیاد...میشه نظر بدین؟

تعداد رای : 19
نظرسنجی
روشا
4
21%
نیکا
13
68%
درنیکا
2
10%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیکا 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بینِ این 3تا درنیکا بهتره اما تلفظش اینا یه جوریه به نظرم

خب اگه میخواین نیکا صدا کنین همون نیکا بذارین خب اخه درنیکا به جوریه 

در و نیکا جدا از هم هستن و جدا تلفظ میشن.

اما مثلا دریسا خیییلیییی قشنگ و خوش اهنگه

درنیکا خیلی شیکه بنظرم ولی یکم این اسمای به اصطلاح به روز زیاد شده و تلفظشون سخته البته سلیقه ی هر شخص فرق میکنه بنظرم بین این سه تا درنیکا خیلی خاص و شیکه ولی بنظرم اسم آسمان و ساحل هم زیبا هستن و هم تلفظ راحتی دارن و معنیشون واضحه و دلنشین حتما تو انتخاب اسم به معنیش هم توجه کن چون رو بچه خیلی تاثیر میذاره فقط به آهنگ آواییش توجه نکن عزیزم

فقط هر کاری میکنی و هرچی که میذاری دو اسمش نکن من دو اسمه هستم و خواهر برادرامم چندتاشون همینطورن و همگی ناراضی هستیم من مقام میوردم تو مدرسه همش اشتباه اسممو میزدن یا اسم شناسنامه ای میزدن تو بنر که کسی نمیشناخت یا اسمی ک صدام میزدن ک اصلا ی همچین شخصی وجود نداشت تو سیستم بعد اصلا همه جا به مشکل بر میخورم الانم بخوام عوضش کنم بدبختیه