2777
2789

سلام

پسر من کلاس اوله. از نیمه های پیش دبستانی رفتارش خیلی تغییر کرده. اصلا نمیتونه با بچه ها دوست بشه، برا همین میخواد با دعوا و زدنشون باهاشون درگیر بشه. تو سرویس، تو مدرسه، تو پارک😢😢😢 هر چی هم صحبت می کنم هیچ فایده ای نداره؟ ممکنه همین رفتار براش بمونه؟ چه کاری برا بهبود رفتارش بکنم؟ شماها تجربه ای ندارید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه پسر من پیش 1 من از اول گقتم زدن کار خوبی نیس ولی متاسفانه کلاسشون یکی دو تا بچه زورگو داره که میزنن 

پسرم اکثر روزها ناراحت بود و میگفت مشت میزنن تو دلم منم امروز عصبانی شدم گفتم تو هم محکم بزنشون 😡😡😡😡

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.
عزیزم بچه ها ازپدرومادر الگو برمیدارن.احتمالارفتار خودت یاهمسرت توخونه تندوخشن نیست؟؟؟

من خیلی سختگیرانه باهاش برخورد می کردم و دوس داشتم در همه وجوه عالی باشه. اما الان چند وقته که سعی کردم تغییر کنم. ولی رفتار پسرم تفاوتی نکرده. 

اخه پسر من پیش 1 من از اول گقتم زدن کار خوبی نیس ولی متاسفانه کلاسشون یکی دو تا بچه زورگو داره که می ...

پسر منم تو‌پیش اینطوری بود. بعد از وسط سال اونم میزد و این رفتار هم چنان ادامه داره. تازه من همیشه می گفتم تو نزنی. برو به خانم بگو. شما هم تشویقش نکن به زدن. اگر عادت کرد خیلی بد میشه

از همکلاسیهاش کمک بخاه که باهاش خوب باشن اون محبت همکلاسیهاشو میخاد نگرانم نباش گذراه این حالتش

تمام دغدغه زندگیم همین مسأله شده. میترسم با همین روند ادامه پیدا کنه. پس نمیتونه دوست خوب هم پیدا کنه

پسر منم تو‌پیش اینطوری بود. بعد از وسط سال اونم میزد و این رفتار هم چنان ادامه داره. تازه من همیشه م ...

اخه خودمم رفتم پیش گفتم چرا تذکر نمیدین دیروز صبح رفتم باز ظهر پسرم امد گفت ارین منو زده 

دلم براش میسوزه گناه داره 

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.