2777
2789
عزیزم دل خانوم گلی خوب و خوبتر از نظر هر کس با هم فرق داره .  شاید خوبتری که از نظر شما خیلی ب ...

اره نظرها باهم فرق داره واسه همین باید ببینیم خدا چی گفته نظر خداست که عشقه حتی اگه به رعم افرادی خوش نیاد

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
تعبیر خواب چادر برای زن، شوهره. اگه مجردی شوهر میکنی.

ن عزیزم خواب دیشبیم چادر نبود ولی خیلی خواب بدی بود

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ن عزیزم خواب دیشبیم چادر نبود ولی خیلی خواب بدی بود

میدونم. من منظورم تعبیر چادر بود.

خوابهاتو برای همه تعریف نکن. اگر هم خواب بد دیدی صدقه بده و دعا کن بلا دور بشه.

بعضی خوابها هم از نظر ما بد هستن ولی تعبیر خوبی دارن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میدونم. من منظورم تعبیر چادر بود. خوابهاتو برای همه تعریف نکن. اگر هم خواب بد دیدی صدقه بده و دعا ک ...

صدقه بدم تعبیر نمیشه یعنی؟

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ببین آزاده نامداری هم یه زمان میگفت خداروشکر چادری ام اما وقتی رفت خارج چیکار مرد الان 90 درصد چادر ...

خدا میدونه ک اگه میلیاردها دلار و بهترینهای دنیارو بهم بدن و در ازاش فقططط ازم بخوان ک حجابمو کم کنم،یا خلاف خواسته خالقم عمل کنم،هرگززززز اینکارو نمیکنم هررررگزززز‌‌‌‌....درجه اعتقاد آدما متفاوته....کسی ب این باور برسه ک تو این دنیا مهمونه و اومده ک توشه ای برای آخرتش برداره بره،ابدااا حاضر نمیشه ابدیتشو ب این چندصباح دنیوی بفروشه عزیزم.....بخوایم یا نخوایم تو این دنیا مسافریمو بس!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

خانم هاي گل چادري يك عرضي باهاتون داشتم

شما ها كه چادر سر ميكنيد يك رسالتي داريد به نظرم ،شما با چادر سر كردن به طور ضمني ميگيد ادم معتقدي هستيد پس بايد رفتارتون هم گوياي اين اعتقاد باشه اگر نه تو ديد جامعه تاثير منفي ميزاره

چه بسا كه الان ديد جامعه كمي منفي شده براي همين رفتارا

به بقيه كار نداشته باشيد امر به معروف نكنيد به خدا نتيجش عكسه بعيد ميدونم خدا هم راضي باشه كه بعضي ها با امر به معروفشون يه عده را دين زده كنند

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
صدقه بدم تعبیر نمیشه یعنی؟

بستگی داره کی خوابو دیده باشی. فقط خوابهای دم صبح تعبیر دارن و بعضی روزهای قمری.

صدقه برای دفع بلاست. البته اگه خواب شما بد باشه ممکنه یه هشدار باشه که بتونی جلوی شر رو بگیری.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

خانم هاي گل چادري يك عرضي باهاتون داشتم شما ها كه چادر سر ميكنيد يك رسالتي داريد به نظرم ،شما با چا ...

مصداق شعر حافظ که میگه:

عیب رندان نکن ای زاهد پاکیزه سرشت

که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

مصداق شعر حافظ که میگه: عیب رندان نکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت

👌🏻👌🏻🌺

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
خانم هاي گل چادري يك عرضي باهاتون داشتم شما ها كه چادر سر ميكنيد يك رسالتي داريد به نظرم ،شما با چا ...

عزیزم دوستان یهو نرفتن تو تاپیک شخصیه کسی امر بمعروف کنن...عنوان تاپیکو بخونید لطفاااا...استارتر کیارو صدا زده و کیا اومدن داخل؟!!!!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

ببین آزاده نامداری هم یه زمان میگفت خداروشکر چادری ام اما وقتی رفت خارج چیکار مرد الان 90 درصد چادر ...

مرکز امار کی بودی تو جیگر.بابا راحت قضاوت نکنین همه رو.باید یاد بگیریم سرمون تو کار مردم نباشه.من چادریم خواهرمم مانتویی خیلی باز.هر کسی داره زندگی خودشو میکنه به هم احترام میزاریم.یه کم رعایت کنیم حرمت همدیگرو

و خدایی که در این نزدیکیسیت