2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 25 پست
میفهمم چی میگی... پس اگه امکانش بود خودت به کنایه ها سعی کن جواب بدی... تو دل ریختن هم همیشه خوب نیس ...

بحث همینه که چی به نظرت بگم که در این حرفها بسته بشه؟

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یک چیزی که مثلا ناراحت میشم دقیقا همینه که جدیدا خیلی همش یک جوری تو حرفاشون میگن که اره زندادا ...

به اونا مربوط نیست که شما کاری کردی یا نکردی. شما عشقتون رو به همسرتون بدین و بهش بفهمونین که قدردان زحماتش هستین.اونیکه مهمه همسرتونه

وقتی ارتباط کم باشه و کمتر ببینینشون،کمتر از این حرفها پیش میاد. حیفه روان و سلامتیتونو پای این حرفای ادمای بی‌ارزش بذارین

حضرت مسیح میگه اگه دست راستت اذیتت میکنه،قطعش کن...  اینا هم اگه اذیت میکنن قطعشون کنین.رابطه رو کم کنین

چیزی که جدیدا خیلی رو مخمه اینه که توی حرفاشون خیلی سعی میکنن بگن که یعنی شوهرهای مردم هیچ کار برای زنهاشون نکردن زنهاشون پوشش و همه چیشونو مطابق خواست شوهرشون کردن تو که سوهرت به قول خودشون جونشم برات داده چرا مثلا طبق عقیده و نظر خودت لباس میپوشی نه عقیده شوهرت ،در صورتی که شوهرم به عقده و نظر و پوشش من احترام میزاره

مثلا همین رو تو چی جواب دادی؟

ببین دقیقا حرفی که خواهر شوهرم زد این بود که زنداداش تو اینهمه سال مریض بودی(ابنهمه سال منظورش سه چهار سال بود)خاطرت انقدر عزیز بود که داداشمون عین گل ازت مواظبت کرد نذاشت دست به سیاه و سفید بزنی یعنی خاطر داداشمون انقدر برای تو عزیز نیست که یکم پوششتو تغییر بدی به خاطرش،منم گفتم داداش شما از من نخواسته که خودمو تغییر بدم اگر روزی چیزی از من بخواد من حتما به خاطرش انجام میدم ولی داداشتون به عقیده و انتخواب من احترام میزاره،

به اونا مربوط نیست که شما کاری کردی یا نکردی. شما عشقتون رو به همسرتون بدین و بهش بفهمونین که قدردان ...

من دقیقا با همین خیلی مشکل دارم که منت کاری رو که شوهرم برای من انجام میده و مساله زن و شوهریه اونها بخوان به سر من بزارن

ببین دقیقا حرفی که خواهر شوهرم زد این بود که زنداداش تو اینهمه سال مریض بودی(ابنهمه سال منظورش سه چه ...

خب این جواب خودش دندون شکن بوده....   دیگه جای بحث نمیذاره.... چه رویی دارن... انگار اینا شوهرن

Shadow
من دقیقا با همین خیلی مشکل دارم که منت کاری رو که شوهرم برای من انجام میده و مساله زن و شوهریه اونها ...

خیلی راحت بهشون بگین من فک میکنم پوشش یه مسئله شخصیه و منو همسرم قبلا راجب این موضوع باهم صحبت کردیم و تفاهم داریم!! خودتون خیلی خوب جوابشونو دادین

ادامه حرفاتون هم بگین که سلامتی یچیزیه که خدا هروقت بخواد میتونه از ادم بگیره و ممکنه برای هرکسی پیش بیاد

یعنی برای خودشم ممکنه پیش بیاد و انقد منم منم نکنه

عششششقم

اينا حسودي دارن ميكنن كم كم

دمشون رو بچين

زياد رفت و امد نكن

و عذاب وجدان هم نداشته باش

تو عقد ماها كه نيست ولي تو عقد خارجيا ميگن كه زن و شوهر تو سختي و اسوني مريضي و روزاي سختي شادي و غم بايد كنار هم باشن

شايد برعكس اتفاق ميفتاد و شما از همسرتون پرستاري ميكردين

قدر  شوهرت رو بدون و فكرت رو با اين چيزا مصموم نكن

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان