2777
2789
عنوان

ازش جدا شدم💔

691 بازدید | 29 پست

ساعت ۱۲.۳۰ همش بهم میگفت میخوابم

منم گفتم برو بخواب

۱.۲۰ نگاه کردم تو اینستا دو دیقه قبل پست یکی رو لایک کرده 

بهش اس داد جوابمو نداد

برا مطمنی با اینستای مامانم ی پست لایکیدم گفتم شاید زمان اینستل مشکل داشته باشه ولی ن درست بودم

منم تموم کردم برا همیشع

خیلی راحت بهم دروغ میگه

بلاکش کردم 

صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین.منم اگر جرات تورو داشتم.تو دوستی جدا شده بودم الان بایه بچه این وضعمون نبود.ادم دروغگو هرگزدرست نمیشه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

این روابط همون بهتر که تموم کنی و کات کنی کمتر باعث گناه میشه 

افرین خوب کاری کردی

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خوب کردی منم کار تو رو ی ماه پیش کردم راااااحت شدم از دستش الکی میگفت خوابم میدیدم آنلاین میشه

واییییی خدا چقده بده 

تا حالا ی کلمه بهش دروغ نگفتم ولی نمیدونم چرا اینکارو میکنه

صلوات