2777
2789

شوهر من. باید روی پهلو بخوابی. بالشت بلند

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه بارانقدخجالت کشیدم دهنمو بادستمال بستم خوابیدم خواهرم بازکرده بودمیگفت صورتت سیاهشدهبود احتمالا اخراش بودداشتم جون میدادم خفه شده بودم 😂😂

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من 

شوهرم

سرویسم کرده😏😏

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      
من تو بارداری شبی ده بار از صدای خودم بیدار می شدم    آخه خوابم خیلی سبکه.خدا رو شکر خوب ش ...

توبارداری که هیچی شب تنهاهم بودم توخونه نمیترسیدم میگفتم صدای خروپفم بشنون فک میکنن یه قلندرتوخونست😂😂

هستیه من اونیه که قلبمو باهاش تقسیم کردم دخترم هستی من