2777
2789
من اصللن چیزای گیاهی به  موهام نمیخوره ی بار روغن نارگیل خالی زدم وای چشت روز بدنبینه مشت مشت ر ...

ببین وقتی از حموم اومدی موها نم داره یه ذره روغن تو دستات ماساژ بده بعد بزن به کل ساقه موهات اصلا ریشه نزن کاملا جذب میشه بعد اینوه خشک شد و موها فوقالهاده نرم میشه ماسک سس مایونزم حتما استفاده کن 

ببین وقتی از حموم اومدی موها نم داره یه ذره روغن تو دستات ماساژ بده بعد بزن به کل ساقه موهات اصلا ری ...

مرسی گل خانومی

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امتحان نکردم  نمی‌دونم به خدا

عزیزم یه مساله ای هم که باید دقت کنی طبع سر و طبع روغنی که استفاده میکنی مهم وگرنه نتیجه عکس میده طبع سرت باید ببینی گرم خشک سرد بعد روغن مرتبط با اونو استفاده کنی تو اینستاگرام یه صفحه هست تجربه مو سوگند به انگلیسی بزن اینو کامل این چیزا رو توضیح داده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم یه مساله ای هم که باید دقت کنی طبع سر و طبع روغنی که استفاده میکنی مهم وگرنه نتیجه عکس میده طب ...

چقدر خوب وای مرسی عزیزم حتما میرم سر میزنم  مرسی کلی 😍😍😍