2777
2789
عنوان

درمان خروپف

| مشاهده متن کامل بحث + 74247 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای خدایی خیلی بده چطور میخوابین فرارمیکنم میرم فردا

ساعت مچی ضد خرو پف بگیرزد 

البته برای صرع وبیماران قلبی و...ممنوعیت داره

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!
این چه جوریه؟ خوب کار میکنه؟

پیشنهاد می کنم عصاره گل سرخ باریج اسانس رو هم امتحان کنی . همسر من ۲۵ سال خر و پف می کرد و من برای درمان سوت زدن گوش بهش پیشنهاد کردم با این عصاره توی سوراخ بینیش رو چرب کنه . چون طبع این عصاره  گرم و مرطوبه و  حدس زدم که برای قطع سوت گوش خوب باشه . دو شب که اینکار رو کرد خر و پفش قطع شد  و الان هم گاهی که خر و پف می کنه صداش خیلی کمه و اصلا اذیت کننده نیست . من بعدا که خودم مبتلا به سوت زدن گوش شدم با همین کار سوت زدن گوشم قطع شد .‌

خوردن خود عصاره هم برای درمان سردی مزاج و سردی جنسی و افسردگی معجزه می کنه . ۱۵ قطره صبح در آب بچکانید و میل کنید و ۱۵ قطره شب .‌

سلام ببخشید این دکتر  توکدوم شهر کار میکنه تهرانم هست؟

پیشنهاد می کنم عصاره گل سرخ باریج اسانس رو هم امتحان کنی . همسر من ۲۵ سال خر و پف می کرد و من برای درمان سوت زدن گوش بهش پیشنهاد کردم با این عصاره توی سوراخ بینیش رو چرب کنه . چون طبع این عصاره  گرم و مرطوبه و  حدس زدم که برای قطع سوت گوش خوب باشه . دو شب که اینکار رو کرد خر و پفش قطع شد  و الان هم گاهی که خر و پف می کنه صداش خیلی کمه و اصلا اذیت کننده نیست . من بعدا که خودم مبتلا به سوت زدن گوش شدم با همین کار سوت زدن گوشم قطع شد .‌

خوردن خود عصاره هم برای درمان سردی مزاج و سردی جنسی و افسردگی معجزه می کنه . ۱۵ قطره صبح در آب بچکانید و میل کنید و ۱۵ قطره شب .‌

وای من روانی شدم از دست شوهرم و بچم بخدا نمیدونم چکار کنم داخل اتاق هم میرم صداش میاد صدای تلویزیون روی صد میزارم از صدای تلویزیون هم بلندتره هم رو هر مدل خوابوندمش بازهم بی فایده هست جالبیش اینجاست هربار از این پهلو ب اون پهلو میشه اصلأ عین بچها متوجع نمیشه😢

راه حلی هست بگین ۱۳ ساله رنج میبرم از اونور بچه اوتیسم دارم صبح و شب اذیتم می‌کنه شب هم آرامش از دست جفتشون ندارم😭

خروپف هیچ درمان قطعی تا به امروز نداشته تنها شاید شاید بتوان شدتشو کم کرد من دوبار عمل کردم یه دکتر بهم گفت انحراف بینی داری عمل کن خوب نشد دکتر بعدی گفت پلیپ داری عمل کردم باز خوب نشد...دنبال راه حل براش نباشید راه حلی نداره