2821
2789
عنوان

خیانت دوستم

562 بازدید | 31 پست

سلام خانمای عزیز شبتون بخیر...ما یه همسایه داریم ک باهم تقریبا صمیمی هستیم ومدتی دیدم خیلی آشفته هستن و زیرزبونشونوکشیدم و گفتن ک ی پسری تومحل هست وبهم گیر داده بود مدتی و باهاش دوست شدم درحد تلفنی میگه نمیدونم چرا اینجور شدم باشوهرشم رابطشون خوبه میگه...بعد گفتم خب بلاکش کن ودیگه اینکارونکن میگه ک یبار هم رفتم باهاش بیرون و بزور ازم لب گرف ودستمو گرف ازاون بعد خیلی پشیمونم و شبا خواب ندارم و قصد خودکشی داشتم ک چطورتونستم گول بخورم خواهشا راهنمایی کنید ک چطور کمکش کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمارو كه از زير زبون مردم حرف ميكشي راهنمايي كنيم يا همسايتون؟؟😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بعضیا چقدر راحت گناه میکنن بعد توبه میکنن و همه چیز تمام میشه 😁

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ

اونی که باید اونو ببخشه خدا نیس شوهرشه باتوبه دلش اصلا آروم نمیشه شوهرش هم بفهمه زندگیش تمامه پس هیچی

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

سلام خانومی واقعا متاسفم جامعه خیلی بد شده به نظر من باید با این کاری که کرده دوستتون چطور میشه تو ص ...

مشاور کمک میکنه خدا میبخشه ؟ ! چه جالب از حالا برای توبه  از گناهان قدیم یه سری هم به مشاور بزنیم بد نیست 😅😅😅😅😅😅

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792