2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این دو مطلب چیه؟

231 بازدید | 31 پست

قنداق و کهنه پیچ

مادرشوهرم خیلی تاکید داره که بچه حتما قنداق بشه و میگه محکم میشه و همش بهم میگه اصلا پوشک نکن دخترت رو توی خونه و کهنه پیچش کن. 

هوا سرد هست خودمم دست درد شدید همش که نمیشه شب تا صبح کهنه بشورم. مخصوصا بچه من که 5 یا 6 بار پیپی می کنه. 

میگه پوشک عفونت میاره و پای بچه رو پرانتزی می کنه

راجع به قنداق هم نظرتون رو بگید ممنون

اومدم نظر خواهی کنم از شما، اگر واقعا حرفش درست هست انجام بدم. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کهنه اشکال نداره ولی مطمعنم قنداق پای بچه روپرانتزی میکنه ..

قنداق پرانتزی نمیکنه صاف میکنه و کمرشو سفت 😐

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

قنداق رو من خوبی شنیدم

اما کهنه نکن تو روخدا 

هم خودت اذیت میشی هم بچت

هی بشور بساب عوض کن

پای بچه عرق سوز میشه

نم میده 

داغوووون کلا

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

منم دخترموقنداق شل میکنم.آخه توخواب دستاشو تکون میده ازخواب میپره.اونجوری خیلی راحت میخوابه🙂کهنه رونمیدونم

بعضیام هستن که درمقابل فهمیدن مقاومت میکنن😐               مث خواهرشوهرام😂😂😂😂  
جامعه روز بروز داره پیشرفت میکنه مادرشوهرت پس رفت میکنه.

همه ازوقتی پوشک گرون شده برگشتن به دوران کهنه و ...😔😔

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
2790
2778
2791
2779
2792