2777
2789
عنوان

نظر سنجی

46 بازدید | 6 پست

سلام دوهفته پیش بچم اسهال استفراغ شدید شد مجبور شدن بیمارستان بستزیش کردن چهار روز تو بیمارستان بودم غیر از مادرم و دوستم احدی بهم سر نزد داداشمو و زن داداشمم نه زنگ زدن نه اومدن یه هفته بعد از مرخص

حق داری ناراحت باشی منم بودم ناراحت میشدم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد از مرخص شدن داداشم اومد خونه مامانم گفت مرخص شده بچمو گرفت بغلش اما زن داداشم اصلا یه حالی هم نپرسید نه از بچه نه خودم شب قبلشم خودم بیمارستان بستری شدم هر چی مامانم جلوش گفت دخترمم مریض بوده اصلا هیچی نپرسید چند دقیقه نشست و رفت حالا امروز مامانم گفت بچشو بیمارستان بستری کردن یعنی خودش خواسته بستری شه گفته از بچه من ویرووسو گرفته به نظرتون بهش زنگ بزنم یا نه

آره زنگ بزن.اگه تهش تشکر کرد بگو کاری نکردم رسم ادب بود که حتما بهتون زنگ بزنم  

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز