2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا با این چیزایی که آدم میشنوه و اینستا و ات و آشغالای  داخلش آدم از هرچی مرد و زن و ازدواجه ...

منم بدم اومده کلا از زندگی زده شدم

شدنی ها را انجام میدهم  تمام نشدنی ها را به او میسپارم

چندوقت پیش تو تل گرام یه کلیپ دیدم که باید به دختر خراب بود از اینا که لخت فیلم میگیرن بعد عوضی میگفت که ج... بودن شغله مردم روشنفکر باشن خانمایی که دستپخت عالی دارید خانواده دارید تحصیلات دارید فکر نکید شوهر شما نمیپره اتفاقا اون از همه بیشتر میپره دوس داشتم خفش کنم یا بهش بگم تو که هنرت فقط ببخشید دادنه پس بر نزن بعد فکر کنید مردای ما ممکنه اینارو ببینن حالم بهم میخوره از فضای مجازی

چندوقت پیش تو تل گرام یه کلیپ دیدم که باید به دختر خراب بود از اینا که لخت فیلم میگیرن بعد عوضی میگف ...

خب معلومه باید یجوری روی کثافتکاریاشون سرپوش بذارن و بگن که چیز عادیه همه ی مردا هم تو خیابون همم تو فضای مجازی زیاد میبینن ولی باید سست ایمان و هوسران باشه تا کشیده بشه تو اینجور جاها

خب معلومه باید یجوری روی کثافتکاریاشون سرپوش بذارن و بگن که چیز عادیه همه ی مردا هم تو خیابون همم تو ...

اره دقیقا .ولی خب همینکه میبینن خیلی بده .یه دفعه با این اینستا و خیلی چیزای دیگه قبح همه چی ریخت .خیانت زیاد شد .

اره دقیقا .ولی خب همینکه میبینن خیلی بده .یه دفعه با این اینستا و خیلی چیزای دیگه قبح همه چی ریخت .خ ...

ولی بنظر من آدم خیانتکار چه فضا باشه چه نباشه هر چقدرهم کنترل بخوای کنی کار خودشو میکنه چه بسا الان تو روستاها بیشتر از شهرها خیانت میکنن