2821
2789

سلام عزیزم منم تنبلی دارم . به دکترم گفتم میخوام اقدام کنم ولی پریودام منظم نیست .

گفتم میشه کیت تخمک گذاری بخرم؟

گفت نه اونا دقیق نیستند اصلا. تو اقدام کن اگه تا هفت ماه نشد بیا دارو بدم.

ولی من میخوام کیت بخرم و به حرفش توجه نکنم چون نمیدونم کی باید اقدام کنم شوهرمم یه روزایی نیست میخوام دقیق باشه.

میشه برایم بگی :

1- کیت ها رو چند تومن خریدی؟

2- چند تا توشه ؟

3- نحوه ی استفادشو میگی؟ یعنی هر روز باید بزنی ؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم منم تنبلی دارم . به دکترم گفتم میخوام اقدام کنم ولی پریودام منظم نیست . گفتم میشه کیت تخ ...

یک بسته کیت مکث ۱۴ ،۸۰۰۰تومن 

۵ تا توش 

دستور العمل توش فقط تو ی خرده بیشتر تو ادرار نگه دار 

٢٠٠٠ تومن .يكي توشه نحوه استفاده اشو بلد نيستم

پنج تا داره چون باید هرروز بزنی از ساعت ده صبح تا ساعت چهار بعدازظهر بازم ساعت چهارو دقیق نمیدونم یادم رفته ادرار صبح نباشه 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
٢٠٠٠ تومن .يكي توشه نحوه استفاده اشو بلد نيستم

تویه ظرفی تمیز ادرارتو بریز کیت و بزار داخلش از جایی ک فلش داره چند دقیقه صبر کن ببین چندتا خط میفته اگ دوتا افتادباید اقدام کنی اگ یکی کمرنگم شد یکی پررنگ اونم خوب برا اقدامت یک شب درمیون 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز