2777
2789

چقد تو این سایت دنبال شاد کردن همیم🤣🤣

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

دعا کنین ما عروسیمون اوکی شه میام از اول تا اخرشو واستون تعریف میکنم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشینمون پزو بود منم یکم شنل کشیده بودم پایین چون جلو تالار خیلی شلوغ بود خوب ندبدم اومدم پیاده شم گوشه چشمم خورد ب تیزی نوک در پاره شد 😭😭😭😭😭😭

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بهترین خاطرم اینه ک خیلی از ارایشم راضی بودم.و اینکه با اینکه توی تالار موزیک نذاشتیم، خیلییی بهم خوش گذشت.

کلی مسخره بازی در اوردیم با دوستام😂😂

عروس کشون ک نگممم.عالی بود😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

هيچي شيريني كم اومد خورد تو ذوق مني كه عروس بودم بارون اومد طوفان شد مهمونامون كم شدن گروه اركست دير اومد و دير شروع كرد دير رسيدم به سالن باززززم بگممممم از حرصم بعد دوسال هنو عكساي عروسيم رو نياوردم 😬

عروسي نكردم عقد رفتيم محضر بعدم رستوران خواهر شوهرم حسوديش شد واسه رستوران نيومد با اينكه ١ خواهر و برادر بودن منم با كيف اولين نهارما خوردم اي بهم چسبيد كه خواهر شوهر نبود 😳

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️

عروسی من همه چیز خوب بود شکره خدا 

ولی عروسی دختر خاله ی شوهرم خوب بود😂😂تو باغ بود شمال تابستون بود سرپناه نزده بودن ی سیل اساسی اومد گل و شل شد کلا 😂هرکی میرفت برقصه ی قر میداد تالاپ می افتاد تو گل😐عروسم اخم کرده بود تکون نمیخورد الان پشیمونه میگه کاش اخم نمیکردم حداقل فیلمم خوب میشد 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بده مگه ؟؟😅😅😅

اتفاقا کار خوبی میکنی  . منم عروس نشدم عروسیمو گرفتن تعریف میکنم

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........