2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

535 بازدید | 17 پست

۲۵ هفته هستم درد لگن دارم و عین پنگوئن راه میرم  و دردای قاعدگی دارم یک دوبارم داخل شکمم درد داشتم حس میکنم یه جور انقباض بود  واژنمم درد میکنه به طوری که نمیتونم بشینم 

میترسم علائم زایمان زودرس باشه به نظرتون طبیعیه

منم ۲۵هفتم عفونت دارم دکتر گف درمان نشه زایمان زود رس میشی

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما وضعیت دستشوییتون اوکی هست ؟ا

درد لگن که طبیعیه 

دردای پریودی یه بخشیش طبیعیه یه بخشیم برای روده ها هست که اکثرا روده توش دخیله 

سوای اون وقتی طول سرویکست از ابتدا نرمال بوده باشه احتمال زایمان زودرس خیلی پایینه 

و اینکه بچه داره جا باز میکنه و مادرو دچار درد میکنه 

تنها راهی که میتونه ارامشو اگه خیلی بهم ریختی برگردونه سونو سرویکست هست اونم از واژن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دکتر به من گفت لگن درد طبیعیه ولی بخاطر انقباض درد شکمی هفتگی امپول میزنم

آمپول چی بهت داده؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شما وضعیت دستشوییتون اوکی هست ؟ا درد لگن که طبیعیه  دردای پریودی یه بخشیش طبیعیه یه بخشیم برا ...

دستشویی که والا نه ...وقتی میشینم واژنم و لگنم درد وحشتناکی داره

طول سرویکسم ولی نرمال بوده از اول

دستشویی که والا نه ...وقتی میشینم واژنم و لگنم درد وحشتناکی داره طول سرویکسم ولی نرمال بوده ا ...

پس ببشتر این حالت هات به خاطر روده هاته که زیر دلت درد میگیره و حالت درد پریودی داری 

اون درد هم که میگی موقع دستشویی داری به خاطراینه باید به خودت فشاربیاریه چون یبوست داری احتمالا 

طول سرویکست نرماله نگران نباش

عفونتم که نداری 

در کل داشتن عفونت یا طول سرویکس غیر نرمال احتمال دچار به زایمان رودرس توش هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پس ببشتر این حالت هات به خاطر روده هاته که زیر دلت درد میگیره و حالت درد پریودی داری  اون درد ...

عفونت از کجا مشخص میشه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

ضمنا اگر انقباضاتت تعدادش در روز زیاد بود و فاصله هاش کم باید بررسی کنیش یا بیش از حد منقبض میشی حتی با فاصله های زیاد 

ولی تقریبا تا 10 تا انقباض در روز میگن نرماله 

انقباضم که با سفت کردن بچه فرق داره 

عفونت از کجا مشخص میشه

از بو 

از رنگ 

تغییر بافتش

از سوزش و خارش از بیرون و داخل واژن 

اب زیاد بخورید حتی وقتی عفونت دارید 

تو خونه زیر پوش پاتون نکنید حتما بعد دستشویی دستمال اروم بکشید و بردارید و اکثرا دامن پاتون باشه اینها تو کاهش عفونت تاثیر دارن و حتی نگرفتنش 

ترشح تو بارداری طبیعیه 

از کجا فهمیدی عفونت داری؟ منم ترشحاتم زیاده

خارش و سوزش دارم 

😢

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

مرسیرعزیزم خیلی کامل توضیح دادی

خواهش میکنم