2821
2789

ولش کن گیر نده بهش حتما دوس نداره این درسو

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه که. چه آرزو هایی داشتم. از الان نمیفهمه چه برسه بره کلاس بالاتر.

مگه همه آرزوها درس و ریاضی بلد بودنه...حتما تو چیز دیگه ای استعداد و علاقه داره اونو پیدا کن و پرورش بده

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
ریاضی استعدادیه بهش سخت نگیر درحد یه نمره معقول بگیره بسه

من خودم خوره ی ریاضیم. مثلا وقتی بیکار باشم سوال ریاضی حل میکنم و این طوری احساس خوبی بدست میارم. ولی پسرم صفر صفر .

هیچ کاری نکن

من تو کل دوران تحصیلم بالا ترین نمره ریاضیم نیم بوده

جدی دارم میگم

اصلا به برگه ریاضی نگاه نمیکردم

سر کلاس نمیرفتم

کتاب ریاضی رو همون اول سال مینداختم دور

مدیر و معلم خودشونو کشتن ولی فایده نداشت

بی خیال شدن

هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد خودشون قبولم کردن

الانم اصلا کنکورم و هیچیم هیچ ربطی به ریاضی نداره

خوشحالم که وقتمو تلف نکردم حتی یه ساعت برای این درس

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا

شاید خوب یادش نمیدی ریاضی دوم که فقط جمع و تفریقه اونم با شکل و چوب خط و محور و اینا... هنوز به جایی نرسیدن که به ذهن و استعداد کاری داشته باشه ...یعنی پسرت حتی شمردن از ذوی شکل ها هم بلد نیست؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
چه با حال. خوشم اومد.

مرسی... واسه خودم اولاش سخته ها چون همش باید با عالم و ادم سر و کله بزنم تا بهشون ثابت بشه من یه کاری رو نخوام بکنم اسمون هم به زمین بیاد نمیکنم😆مثلا یه روز وسط سال تصمیم گرفتم مدرسه رو ول کنم و نیم سال استراحت کنم و بعدش برم مدرسه بزرگسال غیر حضوری درس بخونم. 

مامانم خیلی ترسیده بود کلی هم تهدیدم کرد که منو میکشه ولی خب کار خودمو کردم و الانم راضیم 

به جای درگیری و نزاع بهتره بزنیم بریم فضا