2789
عنوان

خورشت هویج

598 بازدید | 8 پست

بچه ها میشه برام دستورش رو بدین و چیکار کنم غلیظ باشه گوشتم رو پختم و سرخ کردم تو فریزر هستش چقدر زمان میبره پختش چیکار کنم خوشمزه شه فداتون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوشت و برای خورشت که جدا نمیپزن عزیزم. خورشتت مزه آب میده که اینجوری

نمیدونستم حالا چیکار کنم گفتم امروز از سر کار رفتنی زود درست بشه واس شام

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من فقط یه چیز رو میدونم و تجربه کردم گوشت گوسفند رو میشه سرخ کرد برای خورشت ولی گوشت گوساله هر چی بی ...

گوشت گوسفند هست جانم

کلا خورش غلیظی نیست 

خورش هویج تبریزی با خلال هویج تهیه میشه ، یعنی هویج را با چاقو خلال میکنن و رنده نمیکنن، با کره تفت داده میشه و بعد به ربی که از قبل سرخ شده اضافه میشه و به گوشت پخته اضافه میشه. میتونی به میل خودت آلو و لیموترش بزنی یا نزنی.

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
کلا خورش غلیظی نیست  خورش هویج تبریزی با خلال هویج تهیه میشه ، یعنی هویج را با چاقو خلال میکنن ...

مرسی فدات