2777
2789
عنوان

گاز

473 بازدید | 16 پست

سلام خانما یه مشورت ازتون میخوام

من تو جهازم اجاق گاز نداشتم چون خونه ای که توش مستاجر بودم اجاق گاز رو میزی داشت الان اومدم یه خونه دیگه که گاز نداره الان باید یا اجاق گاز بخرم چون فر رو میزی دارم گاز طرح فر بخرم یا گاز فر دار و اینکه خواهر شوهرم یه گاز فردار داره که الان استفاده اش نمیکنه چون یه خونه رفته که اجاق گاز رومیزیی داره خودش زنگ زده گفته بیاین گاز منو ببرین الان میگین چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو گازشو بیار استفاده کن سالم تحویل بده 

اگرم خواست بفروشه بخر به قیمت مناسب

چه کاریه بری خودتو خرج بندازی اجاق اجاقه

بعدش فر داری دیگه

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

کلا گاز جز وسایل واجب خونس، یه گاز ساده طرح فر بخرید تاخیالتون راحت بشه، هیچ وسیله ای از هیچکس قرض نکنید، اگه شرایطشو داریدبخرید

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
برو گازشو بیار استفاده کن سالم تحویل بده  اگرم خواست بفروشه بخر به قیمت مناسب چه کاریه بری خو ...

میترسم بعدا منت شه بعدهاااااا

تازه میترسم مامانم اینا گیر بدن بعدهاااا

میترسم بعدا منت شه بعدهاااااا تازه میترسم مامانم اینا گیر بدن بعدهاااا

خب ی رومیزی بخر

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
کلا گاز جز وسایل واجب خونس، یه گاز ساده طرح فر بخرید تاخیالتون راحت بشه، هیچ وسیله ای از هیچکس قرض ن ...

میگم در اینده اگه یه اپارتمان خریدم یا اجاره کردم که گاز رومیزی داشت رو دستم میمونه

میگم در اینده اگه یه اپارتمان خریدم یا اجاره کردم که گاز رومیزی داشت رو دستم میمونه

برای اگر و شاید ، زیر دین کسی نرو عزیزم، الان که نیازته بخر، دیگه نگران خط و خش و ... نیستی، از قدیم گفتن خر مردمو باید یه لِنگی سوار شد😉

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
رو میزی ضایع نیست؟

وا منم رومیزی استیل دارم عالیه هم تمیز کردنش هم اینکه زیرش کابینتته