2777
2789
عنوان

دوفاستون

254 بازدید | 26 پست

كسي قرص دوفاستون مصرف كرده ودرحين مصرف باردارشده باشه تواينترنت زدم نوشته برأي ازبين بردن جنين ومنظم كردن قاعدگي أمامن قاعديم منظمه دكتربرام نوشته لطفاكسي اگه ميدونه راهنماييم كنه

آیهان عشق مامانه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کیست داشتم تا یه ورق خوردم کیستم افتاد چون تعیین جنسیت بودم فقط هم یه ورق دیگه نمیدونم

من۱۲ساعت یک عددمیخورم قیمتش برای شماهم۲۸تومن بود؟

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
این قرص پروژسترون هست اماازنوع قوی ترش که اگه بارداربشی جنین رومحکم میکنه واسیبی نمیزنه

اگه  باردارنباشمم مانعي ك براباردارشدنم ني اخه ميخوام بدونم اين ماه للمصرف اين قرص منتظر باشم يا نباشم

آیهان عشق مامانه😍
اگه  باردارنباشمم مانعي ك براباردارشدنم ني اخه ميخوام بدونم اين ماه للمصرف اين قرص منتظر باشم ي ...

مشکلی ایجادنمیکنه من داروی ناباروری مصرف میکنم خوددکتربرام تجویزکرددوماهه هم مصرف میکنم 

من۱۲ساعت یک عددمیخورم قیمتش برای شماهم۲۸تومن بود؟

دقيق نميدونم قرصام زيادبودن ٤٠٠هزارپولش شد تكيشونميدونم يه پودرهم دادن ك روزي دوليون بايدبخورم

آیهان عشق مامانه😍
اگه  باردارنباشمم مانعي ك براباردارشدنم ني اخه ميخوام بدونم اين ماه للمصرف اين قرص منتظر باشم ي ...

بله عزیزم منتظر باش انشالله که میشی منم با یه دوره مصرف البته به همرا بقیه داروها باردار شدم

دقيق نميدونم قرصام زيادبودن ٤٠٠هزارپولش شد تكيشونميدونم يه پودرهم دادن ك روزي دوليون بايدبخورم

قیمتش بالاست من یه قوطی متفورمین ویه ورق دوفاستون ودوتاآمپول اچ سی جی گرفتم۱۲۰بابیمه تکمیلی😦