2777
2789
چرا اتفاقا، من خودم رو ثابت کردم، میخوای تاپیک بزن ببین چند نفر تایید میکنن من خانم هستم، 

توقع ندارم اعتراف کنی ولی لطفا خانومارو خر فرض نکن.و فکر نکن میتونی راحت سو استفاده کنی

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقع ندارم اعتراف کنی ولی لطفا خانومارو خر فرض نکن.و فکر نکن میتونی راحت سو استفاده کنی

خوب دیگه بچه ها صلوات بفرستین هم تو کاربر خوبی هستی هم لیلا بیاین منو موچ کنین تموم بشه بره میخوام برم باشگاه  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بهتره بجای اینکه به دیگران بگی، رو خودت کار کنی، یکم ماهی بخور فسفر داره برا مغزت خوبه،😂 خیلی آخه زحمت کشیدی کارآگاه 😏

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
تو معلومه با شوهرت خیلی دوست و سیستمتون تعامل گراست من یک سیستم مرد سالار دوست دارم مرد خیلی قوی و ...

اونی که می خوای تو راننده کامیون ها و مکانیکی ها پیدا می شه تو می ری بچه پولدارها رو تور می کنی خوب همشون تی تیش مامانی هستند

سواستفاده روحی جسمی،از احساسات از چیزای دیگه

آره خوب ادم بد پیدا بشه سو استفاده می کنه 

احساسات که کلا ندارم از وقتی هم دوست داشتم با پسرا دوست بشم دانشجو پزشکی بودم اونقد درس داشتم که وقت فکر کردن به چیزای احساسی رو نداشتم از پسرای گوگولی هم که فاز عاشقی بر میدارن حالم بهم میخورد🤢 هر کی اینطوری می شد میپیچوندمش. جسمی هم احتمالا منظورت جنسیه که من برام مهم نیست اگر با کسی دوست می شدم باهاش رابطه داشتم

چیزای دیگه هم احتمالا منظورت مالیه که من کلا تو روابطم سیستمم پول من پول تو هستش و هر کس باید هزینه های خودشو بده نه برای کسی خرج می کنم نه توقع خرج از کسی دارم البته برای ابراز محبت یا کمک پیش اومده که خرج کنم مثلا یک دفعه دوست پسرم چکش برگشت خورده بود پنجاه ملیون کم داشت من بدون اینکه بفهمه براش ریختم به حسابش  و اون موقع اصلا نفهمید از کجا اومده بعده ها فهمید و بهم برگردوند که بر نمی گردوند هم ازش توقعی نداشتم چون دوسش داشتم