2777
2789
اسم اختلال شما دقیقا چیه؟از کتک کاری دوتا خانوم لذت میبری؟تو اکثر تاپیکا پیگیر کتک کاری خانوما هستی ...

😒😒😒😒😒😒😒 

واقعا که ،این چه طرز حرف زدنه

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂😂  راستی نظرت درباره امضا من چیه؟

منم یبار با عمم خرید بودیم جلو یه مغازه یه مرده وایستاده بود فک کردم مانکنه تکون نمیخورد منتظر کسی بود به عمم گفتم وای ببین این چقدر باحاله دست کردم تو نافش یهو مرده سرشو اورد پایین نگام کرد یارو دو متر بود تا جایی که میتونستم فرار کردم      

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

از مادرم خیلی کم و محدود،از پدرم فقط یکبار،از برادرم تو عالم بچه گی چند بار، و از شوهر مهربونم دو سه بار در حد چند ضربه ی ناقابل روی بازو😊😁😁😁

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
از‌ کتک خوردن که نه ولی مرد جذاب و عصبانی رو خیلی دوست دارم مثل سگ ازش بترسم 😀 اون لحظه که خییییلی ...

گلم منو شوهرم تو شوخی هم رو زدیم یا با خواهرم تو شوخی، اما اینکه اینطور باشه اصلا بنظرم خوب نیست؛ فوقش قلقلک یا شوخی آره ولی جدی و بترسی ازش نه اون سو استفاده میکنه اخه

از‌ کتک خوردن که نه ولی مرد جذاب و عصبانی رو خیلی دوست دارم مثل سگ ازش بترسم 😀 اون لحظه که خییییلی ...

فقط نسبت به دوس پسر ادم این حسو داره نمیدونم چرا ولی با شوهر نه

من اوووووف 

كتك فقط از داداشم ميخوردم 

٤سال ازم كوچكتر بودا 

من ابتدايي يا راهنمايي بودم 

من اونو چنگ ميزدم تو دعوا جوري كه جاي زخماش هنوز هست 

هر دو دستش پراز جاي خنجاي منه

پوستشم نازك بود سريع خون ميومد 

اونم با پشه كش منو ميزد😃😃😃

😒😒😒😒😒😒😒  واقعا که ،این چه طرز حرف زدنه

خوب سواله دیگه.جواب بده لطفا

احتمالا خودت یه سرچ کردی توی نت ببینی برای چی همچین افکاری برات لذت بخشه.خانوم هستی یا آقا؟

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
منم یبار با عمم خرید بودیم جلو یه مغازه یه مرده وایستاده بود فک کردم مانکنه تکون نمیخورد منتظر کسی ب ...

😂😂😂😂😂 وای اتفاقا سال گذشته دقیق این برای عمم پیش اومد