2777
2789
عنوان

تبریزی ها میاین؟

5891 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یه سوال راجب مدرسه های ابتدائی داشتم من دنبال یه مدرسه عالی و دولتی هستم 

فعلا دبستان پناهی رو معرفی کردن بهم لطفا هر اطلاعاتی دارین اینجا بازگو کنین

خیلی سردرگمم 😑

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

دخترانه یا پسرانه؟ کدوم مسیر؟

دخترانه مسیرش مهم نیست فقط آموزشش عالی باشه

همین پناهی تعریفشو خیلی شنیدم اما نمیدونم هزینش چقد تموم میشه

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دخترانه مسیرش مهم نیست فقط آموزشش عالی باشه همین پناهی تعریفشو خیلی شنیدم اما نمیدونم هزینش چقد تمو ...

من تو دولتی ها ابتدایی فقط پنج تن ال عبا و صائب رو میدونم بهترین هستن

دوره اول و دوم

روبروی سیلو از کوی فیروز هم راه داره

خودم دخترم میره پنج تن ال عبا

منم تقریبا اکثر مدارس ناحیه سه رو میگشتم ببسنم کدومش بهتره 

من تو دولتی ها ابتدایی فقط پنج تن ال عبا و صائب رو میدونم بهترین هستن دوره اول و دوم روبروی سیلو ا ...

من اینارو نشنیدم ممنون پرس و جو میکنم

برا ثبت نام و ... چقد هزینه گرفتن

سال اول ۲۰۰ هزار دادم امسال کلاس سوم هست ۲۵۰ هزار دادیم ایشالله دوره دومش رو میره صائب

انشالله 

آموزششون چجوریه مثل مدارس دیگه است ؟

اره ولی بهتراز اونا صائب دوره دوم ابتدایی هست بهترین مدرسه ناحیه ۳ هستش

راستی گلم دوره اول و دوم یعنی چی

بعضی مدارس سه ساله شدن این دوتا سه سال هستن یکیش از اول تا سوم یکیش از چهارم تا ششم

آهان

عزیزم روغن نارگیل اصل قیمتش چنده،

بطری کوچیک 35000+هزینه پست

من تو دولتی ها ابتدایی فقط پنج تن ال عبا و صائب رو میدونم بهترین هستن دوره اول و دوم روبروی سیلو ا ...

سلام عزیزم.دخترتون الان کلاس چندمه؟

واقعا راصی بودین از ال عبا؟از محیط اموزشی،معلم؟سطح علمی؟

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤