دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 عنوان هزینه ی عمل کیست تخمدان با لاپراسکپی 887 بازدید | 5 پست بچه ها کسی میدونه جدیدا هزینه عمل کیست تخمدان چقدره با لاپراسکپی؟بعد نقاهتش چند روزه؟درد داره؟ هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻 1397/07/30 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00setare00 عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 11745 لاپاراسکوپی کلا کم درده ولی خوب بازم عمله من سپتومم رو عمل کردم سال قبل بیمارستان دولتی دویست شد خدایا شکرت.
طلوع29 عضویت: 1392/09/13 تعداد پست: 6256 بستگی داره کدوم دکتر و کدوم بیمارستان باشه. دوران نقاهتش خیلی کمه، من بعد سه روز کاملا سرحال بودم مثل قبل خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 بستگی داره کدوم دکتر و کدوم بیمارستان باشه. دوران نقاهتش خیلی کمه، من بعد سه روز کاملا سرحال بودم مث ... من میخوام بیمارستان خصکصی عمل کنم توی رشتم ولی میخوام بدونم حدودا چقدره🙈 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
دنيز مدیر استارتر عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 279 لاپاراسکوپی کلا کم درده ولی خوب بازم عمله من سپتومم رو عمل کردم سال قبل&n ... 🙏🙏🙏🙏🙏 هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
طلوع29 عضویت: 1392/09/13 تعداد پست: 6256 من میخوام بیمارستان خصکصی عمل کنم توی رشتم ولی میخوام بدونم حدودا چقدره🙈 آخه بستگی به عملت هم داره، من عمل اندومتریوز پیشرفته داشتم، تو بیمارستان لاله تهران، با دکتر آصف جاه، سه سال پیش شد یازده تومن خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...