2777
2789

بعد۴۵دقیقه بشورش

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نیم ساعت حداکثر 45 دقیقه کافیه اگر هم خوب نگرفته باشه واسه اینه که یا اکسیدان کم زدی یا رنگ و اکسیدانت کم بوده یا چون اولین باره موهات مقاومت کرده. بیشتر نباید بذاری دوباره باید رنگ کنی

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

بچه ها من ریشه ی موهام مشکی دراومده ... ساقه ی موهامم رنگ قهوه ای روشن داره ...

حالا میخوام کهربایی بزارم چیکار کنم دو رنگ نشه ؟؟ چجوری رنگ بزارم ؟ اول سه صفر بزارم خوبه ؟ 

نمیدونم اول ساقه رو رنگ بزارم یا ریشه هارو

بچه ها من ریشه ی موهام مشکی دراومده ... ساقه ی موهامم رنگ قهوه ای روشن داره ... حالا میخوام کهربایی ...

اگه دکلره نکرده باشین زیاد مشخص نمیشه.دوسانت به ریشه رنگ کن.یه ربع بعد کلشو باریشه رو رنگ کن یه دست میشه

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

بستگی به جنس موهات داره مثلا من واسه خواهرم ریشه رو رنگ که گذاشتم باید زودتر رنگ میگرفت اما بعد 1 ساعتم که شستش زیاد رنگ نگرفته بود همیشه همینطوره چون موهاش مشکیه