2777
2789
عنوان

جاری🤢

537 بازدید | 30 پست

من یه جاری دارم ۱۸سالشه و اینجور ک مادر شوهرم تعریف میکنه خیلی حسودی میکنه مثال میزنم

مثلا من الان باردارم یدفه هوس آش کردم شوهرم زنگ زد به مادرش کفت برام درست کرد بنده خدا

بعد فرداش این خانوم هوس استامبولی میکنه مادرشوهرم درست نمیکنه بهش میگه حالا اگه فلانی گفته بود ساعت سه شبم براش درست میکردی

یا اینکه خدا نکنه من یه رژ بزنم رنگش خاص باشه دفه بعدش ک برم خونه مادرشوهرم میبینم خانوم عیییین همون رژ رو زده یا لاک یا رنگ مو یا هرچی 

ولی در ظاهر با من خوبه 

شمارمو گرفته چند روز پیش حالا هی تو تل پیام میده بهم بنظرتون جوابشو بدم ؟؟؟ 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بنده خدا هنوز استقلال شخصیتی نداره بزار تو حال خودش باشه

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

بزار ب پای سنش. جاری منو چی میگی ک ۴۰ سالشه ب من حسادت میکنه ک تو عقدم همسن مامانمه والا

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...

رفتاراش بچگونس

شما يه جوري رفتار كن حريماتون حفظ بشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

عزیزم ظاهری ام که شده سعی کن باهاش خوب باشی و شما روکاراش سرپوش بذاری مثل قبل باهاش خوب باش جاریت سنش خیلی کم اگه کاری میکنه اقتضای سنشه

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم