2777
2789
عنوان

بنظرتون ادم کلاهبرداریه ؟؟

168 بازدید | 19 پست

بچه ها من مدت ها دنبال یه مشاور انلاین میگشتم حالا پیج یه نفرو پیدا کردم که حدود 70k فالور داره و خیلی پستای روانشناسی خوبی میذاره و بیوشم نوشته روانشناس وسایکوتراپیست ولی وقتی دایرکت درخواست مشاوره دادم تعرفه شو نشونم داد گفتم ببخشید میشه مدرک روانشناسیتونو بیبینم؟ اونم گف همرام نیس !!! اگه شک داری از من مشاوره نگیر !!! بنظرتون واقعا روانشناس نیس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.تو اعتماد نکن‌.لحنشم بد بود به نظرم

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...

نه وقتي شك نداشته به خودش چرا بايد ناراحت بشه بهش شك كن

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

فک نکنم روان شناس باشه 

این چ طرز برخورد خو😞

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊