2777
2789
عنوان

کم خواب ها و بی خواب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست
یادمه بخاطر دوست پسرم مثل فنر بالا پایین میپریدم  انقد گریه میکردم که نگو  الان میگم کاش ...

میدونی به کسی که تو اون موقعیته هر چی بگی متوجه نمیشه باید مثل ماها چند سال بگذره تا بفهمه چی میگیم و منطورمون چیه

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
ببین ادم تو زندگیش فکر میکنه یک چیزهایی رو میخواد و یک چیزهای رو‌ اصلا نمیخوای ،تو موقعیت که قرار می ...

کاش فقط همین بود اگه از حسن خبر داشت و با بابام دعواش نشده بود اینطوری دلم نمی سوخت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی به کسی که تو اون موقعیته هر چی بگی متوجه نمیشه باید مثل ماها چند سال بگذره تا بفهمه چی میگیم ...

اره دقیقا 

ینی حالم بد میشه بهش فکر میکنم 

یه روز بهش فکر کردم تهوع گرفتم 

خیلی ادم از خودراضی ای بود زور گو .

اگه الان زنش بودم فکر کنم زندانییم کرده بود 

شایدم طلاق گرفته بودم 

نمیدونم والا 

خدایا شکرت 

یادمه بخاطر دوست پسرم مثل فنر بالا پایین میپریدم  انقد گریه میکردم که نگو  الان میگم کاش ...

منم الان تو مرحله دلتنگی و دوری هستم 

بعد از طرفی حرصمم گرفته 

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!
اره دقیقا  ینی حالم بد میشه بهش فکر میکنم  یه روز بهش فکر کردم تهوع گرفتم  خیلی اد ...

والا من فکر میکردم خواسته هام یک پسر خوشگل خوش تیپ همین خودم و خانواده اپن و فلانه بعد که سوهرمو دیدم هم سیزده سال ازم بزرگتره خانواده مذهبی خودش به شدت درگیر درس و کار فلان بعد متوجه شدم اگر با یک پسری با ذهنیاتی که خودم فکر میکردم دوست دارم ازدواج میکردم چه فاجعه ای میشد🤣🤣

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
ادمی که باعث ناراحتیت میشه بذار کنار  زندگی همین جوریش سخت هست با ادمای سخت  سخت ترش نکن ...

دلتنگمممم

😔😔😔سخته

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

انقدر فکرم درگیره 

با اینکه ۶ باید بیدار شم 

خوابم نمیبره

والا من فکر میکردم خواسته هام یک پسر خوشگل خوش تیپ همین خودم و خانواده اپن و فلانه بعد که سوهرمو دید ...

واقعا خدا بهمون رحم کرده 

حالا اونی که من دوسش داشتم الان ازدواج کرده 

زنشو کتک میزنه حق نداره جایی بره 

یع افسرده به تمام معناس 

دلم برای دختره میسوزه 

فکر کرده حالا از چنگ من دراوردتش 😆😆😆