2777
2789
عنوان

کم خواب ها و بی خواب ها

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خداوندی خدا قسم هرچقدر دس به دامنش شدم بد تر داره سرم میاد

چی بگم به خدا نمیدونم چی شده که دلداریت بدم

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
من فیلم کتاب کار هنری  خونرو تمیز میکنم من کلا شبا کار میکنم تو طول روز کار نمیکنم اصلا

اخه شوهرم خوابه و چون برای نماز بیدار میشه سحر خیزه نمیشه کار خونه انجام بدم چون بیدار میشه میمونه همین کتاب خوندن و اینها

چی بگم به خدا نمیدونم چی شده که دلداریت بدم

حساب کن یه دفعه بعد از ۱ ماه دوری ببینی پروفایل کسی که تمام دنیات بوده اینه بعد زیرشم یه بیو عاشقانه: صد سال است که راه افتادیم اما یک لحظه است وقتی با همیم

اخه شوهرم خوابه و چون برای نماز بیدار میشه سحر خیزه نمیشه کار خونه انجام بدم چون بیدار میشه میمونه ه ...

شوهر منم خوابه انقد سر صدا میکنم که نگو 

طفلی هیچی نمیگه 

اون وقت اگه من خواب باشم تلوزیون بدون صدا نگاه میکنه 

😆😆😆😆

حساب کن یه دفعه بعد از ۱ ماه دوری ببینی پروفایل کسی که تمام دنیات بوده اینه بعد زیرشم یه بیو عاشقانه ...

درکت میکنم میدونم چی میگی ولی خوب قسمتت هر چی باشه همون میشه بعضی وقتها سالها بعد خدا رو هم شکر میکنی که بعضی چیزها نشده که بشه الان حرفمو درک نمیکنی به سن من که برسی شاید راحت تر درک کنی

شوهر منم خوابه انقد سر صدا میکنم که نگو  طفلی هیچی نمیگه  اون وقت اگه من خواب باشم تلوزی ...

اونم غر نمیزنه بیچاره ولی خو دلم میسوزه از صبح که کاره شبها هم جور منه بی عرضه رو میکشه کارهای خونه رو میکنه بسشه بنده خدا🤣🤣

حساب کن یه دفعه بعد از ۱ ماه دوری ببینی پروفایل کسی که تمام دنیات بوده اینه بعد زیرشم یه بیو عاشقانه ...

یادمه بخاطر دوست پسرم مثل فنر بالا پایین میپریدم 

انقد گریه میکردم که نگو 

الان میگم کاش هیچ وقت نبینمش تو طول زندگیم 

واقعا برای خودم متاسفم 🤔🤔

ببین ادم تو زندگیش فکر میکنه یک چیزهایی رو میخواد و یک چیزهای رو‌ اصلا نمیخوای ،تو موقعیت که قرار میکیری خیلی چیزها عوض میشه من اگر از ازدواج برات تعریف کنم میفهمی منظورم چیه