2777
2789
عنوان

کاپشن زنانه🙂

758 بازدید | 19 پست

بچه ها امسال چه جور کاپشنی مد شده یا پالتو؟کاپشن بادی هم مده؟

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بیا کانالم عکسارو ببین همش مد و ترنده امساله عکسا زیاده باید ببینی lifestylee24 خیلی از ب ...

اها ممنون دوست عزیز

خداوندبه هر پرنده ای دانه ای میدهد                          اما ان را داخل لانه اش نمی اندازد  

من که شیشصد ساله یه مشکی دارم میپوشم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
نه بادی مد نیست

واقعا😥😥😥من پارسال خریدم نشد بپوشم باردار بودم میخاستم امسال بپوشمش نگوووو

واقعا😥😥😥من پارسال خریدم نشد بپوشم باردار بودم میخاستم امسال بپوشمش نگوووو

الان جیبای بزرگ داره رو کاپشن و کمرکش

بارونی و مانتو پاییزی هم رو آستینش حالت دکمه داره

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

پاییزی این سبکی مده

ازون دکمه ها😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

کاپشنم این مدلی ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پاییزی این سبکی مده ازون دکمه ها😂

پارسال بارونی بلند هم خریدم دقیقا امسال همون مدلی مد شده

😁😁

رو آستین هم میزنن

من بازار رفتم مدلای جدیدشون این سبکی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40