2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔😔

83 بازدید | 7 پست

با هزار امید رفتم دوره اموزش میکروبلیدینگ رو دیدم ولی اصلا مشتری نیس... ولی یکی از دوستام که یک ماه زودتر از من رفته قیمتشم ۲ برابره منه اون کلی مشتری داره..... کارمم خوبه.... نمیدونم چیکار کنم..کلی هزینه کردم بابتش واقعا ظلمه...

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

منم دلم بدجوری گرفته😢😢😢

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم یه پیج تو اینستا درست کن و تبلیغ کن من خودم تو اینستا دیدم و رفتم پیش اون کسی ک برام انجام داد شما چقدر میگید ؟ از من ۴۰۰گرفت ترمیمش ۷۰

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
انشاالله که به زودی زود مشتری های زیادی پیدا بشه  عزیزم خیلیا اصلا نمیدونن چی هست ...میشه بگین ...

با وسایلش نزدیک ۳ تومن

به نظرم یه پیج تو اینستا درست کن و تبلیغ کن من خودم تو اینستا دیدم و رفتم پیش اون کسی ک برام انجام د ...

۲۰۰ میگیرم 😕

به نظرم یه پیج تو اینستا درست کن و تبلیغ کن من خودم تو اینستا دیدم و رفتم پیش اون کسی ک برام انجام د ...

پیج ساختم ولی خب باید بیان تا بتونم هی عکس بذارم

2790
2778
2791
2779
2792