2789
عنوان

کلاس زبان

8287 بازدید | 22 پست

من از کلاس دوم کلاس زبان میرفتم اولا یکی دوترم رفتم بعد چون کسی تو خونه نبوی باهام حرف بزنه و تمرین کنه بیخیالش شدم دوباره چن سال بعد یکی دوترم رفتمو ولش کردم  ولی از دوم راهنمایی جدی ادامه دادم تا دو سه سال پیش ک بخاطر کنکورو امتحانای نهایی وقفه دادمو دیگه ادامه ندادمش امسال ک دانشگاه قبول شدم میخام ادامه بدم. 

ولی همه چی یادم رفته باید تعین سطح بدم  ب نظرتون ارزشش رو داره ادامه بدم یا برم سراغ باشگاه اینا 

قبلا هم کتابای تاپ ناچ رو تموم کرده بودم با یه کتاب بعد تاپ ناچ ک اسمش یادم نمیاد ادونس بود فک کنم 

زبان واجبه.زبان بخون باشگاه هم برو یا داخل خونه ورزش کن

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ارزش که قطعا داره شما هر رشته ای که تحصیل کنی بعد ها برای کار داشتن سطح بالای زبان برات ۱ نکته ی خیلی مثبته. ولی خب ممکن هست از سطحی که بودی توی تعیین سطح کمتر شی.توی سایت سفیر تعیین سطح انلاین هست برو خودتو ی محک بزن

بچه ها منم خیلی علاقه دارم ولی اصلا حالشوندارم

چجورانگیزه بگیرم

درضمن شرایط کلاس رفتن ندارم بجاش پسرمو دارم میفرسم ک میدونم ب اایندش خوبه

کلی خرج اون میشه همچنین بچه کوچک دارم نمیتونم بزارمش وبرم

تعیین سطح میگیرن، ولی برو اساسی بخون، اینبار دیگه ولش نکن، فیلم ببین آهنگ گوش کن، کلن خیلی به کارت میاد، رشته ت هر چی باشه، از من بشنو و ول نکن که فردا دیره

ی موسسه خوب برو که توش فقط انگلیسی حرف بزنی و ازت کار بکشن

بچه ها منم خیلی علاقه دارم ولی اصلا حالشوندارم چجورانگیزه بگیرم درضمن شرایط کلاس رفتن ندارم بجاش پ ...

پسرتون چندسالشه، 

اگه خیلی کوچیکه زیر شش ساله، بیا و کار من رو بکن و براش کارتون زبان اصلی بزار، بچه رو کلاس زبان نفرست

مرسی ازز نظراتتون دوستای گلممم 

خودمم خیلیی دوس دارم بخونم ولی میترسم ک با دانشگاه نرسم بخونم 

آموزشگاه کانون خوبه یا سفیر یا چیت سازان؟ 

از هزینه های هر ترم خبر دارین

مرسی ازز نظراتتون دوستای گلممم  خودمم خیلیی دوس دارم بخونم ولی میترسم ک با دانشگاه نرسم بخونم& ...

برای یادگیری زبان انگلیسی حتما از این وب سایت که به تازگی کار خودش رو شروع کرده دیدن کنید.

توی 7 درس رایگان سطح مقدماتی که در مجموع 90 دقیقه هستند، با پایه ای ترین مفاهیم زبان انگلیسی آشنا میشید. بعد از اون اگر از آموزشهای سطح مقدماتی راضی بودید، میتونید توی وب سایت ثبت نام کنید و ویدیوهای سطح پیشرفته رو ببینید.

توی سطح پیشرفته هر روز یک یا دو ویدیو جدید آپلود میکنیم. حتما به وب سایت ما سر بزنید. اونجا توضیحات کامل رو دادیم.

بزرگ ترین وب سایت مقالات آموزشی زبان انگلیسی