2777
2789
عنوان

مهریه

284 بازدید | 32 پست

بچه هاواسم پیام اومده درموردمهریه گفته درمرحله ی ابلاغ قرارگرفته...چقدرطول میکشه بره جلوی درشون؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
هم زمان با شما یه نسخه برای طرف ابلاغ میشه

یعنی الان واسشون رفته؟اخه نوشته درمرحله ی ابلاغه یعنی فردامیره؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه یه هفته 10روزطول میکشه وبازبرات پیام میاد

واقعا؟؟؟یعنی یه هفته ایناطول میکشه؟؟خداکنه که اینطورباشه دوس ندارم فعلابره

عزیزم میشه بدونم برا اجرا گذاشتن مهریت چکار کردی و چقدر پول دادی

والامن برادرم همه ی کاراشوانجام دادخودم زیاددرجریان نیستم ولی فک کنم اول رفت دادگاه یه نامه بهش دادن رفت اداره ی ثبت منم رفتم امضادادم فک کنم ۲۰۰تومن خرج کرد...البته فعلا

عزیزم اگه نوشته که طرف به دادن این تعداد سکه محکوم شده یعنی بهش اطلاع داده که به دادگاه رجوع کنه حالا یا برای دادن مهریه یا تسقیط مهریه. در واقع این نسخه ابلاغیه برای زوج هست که یه نسخه هم برای زوجه  ارسال میشه

گاهی مرگ فقط جدا شدن روح از بدن نیست... دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مرده ای... 😢😢😢
من برای نفقه ومهریه دوماهه شکایت کردم

دادخواست واسشون رفته؟منظورم مهریس چندروز طول کشیدبهشون ابلاغ بشه؟؟