2777
2789
عنوان

رفتن به محل کار همسر خوبه یا بد؟!

874 بازدید | 15 پست

کار شخصی منظورمه ها مثلا شوهر دفتر یا مغازه از خودش داشته باشه من هر از گاهی میرم مثلا صبح تا ظهر تو اتاق دفتر شوهرم میمونم ک بدونم جریان از چ قراره و مثلا چ جوریه کارش چون دختر همکار هم مشتری زیاد دارن

کارم زشته یا اصلا باید همچین اتفاقی بیفته هر از گاهی؟!

منم بعضي وقتا ميرم مغازش ولي خب محيط بازاره زياد جالب نيست و اين سوال شما سوال منم هست

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه صرفا براي سر دراوردن از كار همسرت ميري آره جالب نيست

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سروده نمی تونم سختمه باید با خودش برم و شهرم بیام خونه😔

حداقلی سالی یکی دو بار هم نمیتونی سرزده بری؟

برو بگو میخواستم سوپرایزت کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چی بگم والا من اینکارو تایید نمیکنم چون اگر کسی بخوا خیانت کنه شما با زنجیر ببندیش بالاخره کار رو یه جوری میکنه

پس بهتره اعتماد کنی اگر چیزی ازش ندیدی

من تقریبا ۸ ساله ازدواج کردم فقط یکبار با خود همسرم تا پشت در حراست شرکت رفتم😁حراست اجازه نداد داخل بشیم گفتن منطقه عملیاتیه و خانم نمیتونه وارد بشه😑منم گفتم خیلی هم دلتون بخواد و برگشتم و الانم ۲ سال بعدشه😂😂😂همسرم از اتاقش برام عگس و فیلم میگیره میاره😁

.Pain🔥you made me a believer

چی بگم والا من اینکارو تایید نمیکنم چون اگر کسی بخوا خیانت کنه شما با زنجیر ببندیش بالاخره کار رو یه ...

عزیزم همسرت خانم زیاد دوروبرش نیست خانم های با هزارتا قر و فر و آرایش وگرنه همچین ریلکس نبودی