2777
2789
عنوان

قیمت عکس رنگی چنده؟

155 بازدید | 16 پست

دوستان من پلی کبستم همه کسانی ک اطرافم پلی کیست بودن بدون دارو و درمانی باردار شدن اما منبا لتروزل هم نشدم.میخوام برم عکس رنگی بگیرم کسی جدیدا رفته ک قیمتش چنده؟میگم‌شاید لوله هام گرفتن،  و اینکه اگر خدایی نکرده بسته باشن باید چ کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه شنبه انجام دادم.195 تومن.40 تومن دارو اینا شد

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
درد داشت ؟؟؟ بعدش خونریزی داشتی؟

درد داشت اره ولی میشد تحمل کرد.خونریزی که تا امروز داشتم.اونم شدید.تا 1 هفته طبیعیه خونریزی.من پارسال بعد عکس باردار شدم ایشالا الانم جواب بگیرم زودی

خدا جونم چرا صدامو نمیشنوی دیگه خسته شدم دلم نی نی میخواد.خدا جون کمک کن بهم یه نی نی سالم بهم بده.برام دعا کنین توروخدا🙏❤برای برآورده شدن حاجتم که خدا دامن همه رو سبز کنه دامن منم سبز کنه یه نی نی سالم و صالح بهم بده صلوات بفرستین خواهشا❤
درد داشت اره ولی میشد تحمل کرد.خونریزی که تا امروز داشتم.اونم شدید.تا 1 هفته طبیعیه خونریزی.من پارسا ...

چن ماه بعد عکس باردار شدی من دو ماه پیش رفتم ولی اقدام نکردم موندم ماه بعد

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 
درد داشت اره ولی میشد تحمل کرد.خونریزی که تا امروز داشتم.اونم شدید.تا 1 هفته طبیعیه خونریزی.من پارسا ...

برای منم این ماه نوشته ده روز پربودم عقب افتاده باردارم نیستم سینه درد شدید دارم پری نمیاد برم عکس انتظار کلافم کرده.

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

همه خونریزی میکنن یا نه ؟

باردار شدی نی نی سالم بود یا سقط شد 

منم خارج رحم بودم الان میخوام دوباره اقدام کنم 

دوستم ۲ماه پیش عکس گرفته همون ماه باردار شده 

......
چن ماه بعد عکس باردار شدی من دو ماه پیش رفتم ولی اقدام نکردم موندم ماه بعد

1 ماه.این ماه خونریزی داشتم ماه بعد اقدام میکنم

برای منم این ماه نوشته ده روز پربودم عقب افتاده باردارم نیستم سینه درد شدید دارم پری نمیاد برم عکس ا ...

شاید باردار باشی.بدن بعضیا دیر نشون میده بارداریو.از خون دادی؟

همه خونریزی میکنن یا نه ؟ باردار شدی نی نی سالم بود یا سقط شد  منم خارج رحم بودم الان میخوام ...

همه نه.من پارسال عکس گرفتم اصلا لک هم نشدم ولی امسال خونریزی داشتم.نه بچم نموند قلبش از کار افتاد گفتن باید سقط کنی...