2777
2789
عنوان

بی بی چک

140 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من کی بی بی چک بزنم 17 مهر آمپول hcg زدم الان مثبت کاذب میشه یا نه ؟؟؟

لطفا کسایی که تجربه دارم راهنمایی کنن

سپاس

💖خدایا ازت ممنونم بابت بخشیدن نعمت مادری به من 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الایی چ جالب من ۱۶ مهر زدم دورز دیگه باید بزنم❤❤

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
چرا امپول اين امپول براي چيه

برای ازاد شدن تخمک

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
برای ازاد شدن تخمک

انشالله كه باردار ميشي حتما 

دعاي نادعلي رو بعد نمازات بخون به نيت بارداري

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

فقط آمپول زدی؟؟؟ من دو تا زده بودم. از روز ۹ بی بی هاله انداخت، هر روز که میزدم پر رنگ تر میشد. روز ۱۳ هم رفتم آز مثبت بود. به نظرم الان بی بی نشون میده

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀

عزیزم شماهم تنبلی تخمدان داری مثه من؟؟؟چن وقته منظر نی‌نی هسی؟؟؟

من بدون قرص وامپول هم پری نمیشم

عزیزم شماهم تنبلی تخمدان داری مثه من؟؟؟چن وقته منظر نی‌نی هسی؟؟؟ من بدون قرص وامپول هم پری نمیشم

آره عزیزم تنبلی داشتم اما پریودام منظم بود . 4ماهه دارو میخورم  5ماهه اقدامم

فقط آمپول زدی؟؟؟ من دو تا زده بودم. از روز ۹ بی بی هاله انداخت، هر روز که میزدم پر رنگ تر میشد. روز ...

نه لتراکس 5تا خوردم به مدت 5روز .متفورمین هم میخورم . hcg رو دوتا باهم روز 13قاعدگی زدم چون روز قبلش فولیکول 21 داشتم . شما چندتا فولیکول داشتی همون ماه که باردار شدی ؟؟؟