سلام .خانوما کیا خیلی تو زندگی از خواسته هاشون زدن خیلی ساختن و سوختن به قول معروف درک کردن همسرشون رو ولی یه وقتایی گفته میخاستی نکنی یا مگه من گفتم این کارو نکن؟شده براتون پیش بیاد .من خودم سرویس طلا نخریدم چون هیچی پول نداشت فقط یه حلقه خریدم ولی یه وقتایی گفته مگه من گفتم نخر گفتم نمیخاستم چک بدی و چند ملیون بدهکار بشی .شده تو زندگی مشترک گذشت کنین و بعد چوبشو بخورین یا پشیمون بشین آدم احساس یه سرخورده و شکست خورده رو پیدا میکنه 😔
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من یه اشتباهی تو زندگیم کردم و اون این بود مسولیت همه جیزو به دوش کشیدم یعنی شوهرم ۷ میره ۸ میاد همیشه میگفتم خسته بیاد بگم برو نون بخر فلان بخر بذار خودم بکنم الان بد عادت شده یه وقتایی میگم فلان چیزو نداریم میگه صب تا شب ماشین دم خونس میرفتی کدوم حامله ای رو دیدین بره تو صف نونوایی یا سیب و پیاز بخره تا چیزی بگم میگه نکن ولی میدونم واقعا وقت نمیکنه تا یه حرفی میزنم میگه من اینقدر به جونم هست که نگو خیلی منت کار رفتنو سرم میذاره هی مگیه ایقد سرکار اعصابم بهم میریزه حوصله هییچیا ندارم شب که میام
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
عزیزم من...ولی به نظرم گذشت زیادی ویکطرفه نتیجه عکس داره....خیلیییی کم هستن مردهایی که باگذشت یکطرفه قدرشناس باشن....منم سرویس طلا نخواستم...هزینه های آنچنانی رودست شوهرم نذاشتم....جشن نخواستم...چون نداشت....سکه ها وپولهای عقد رودادم بهش...آخر سرگفت وظیفه ات بود...همه زنها همینکاررومیکنن....به نظرم گذشت آدم یک حدی داره...طوری بایدباشی که طرف حق به جانب نشه وسوءاستفاده نکنه واحترامت روزیرسوال نبره...من که اینقدر هواش روداشتم وقناعت کردم...یکبار من روبردبیرون..یک بارآبمیوه گرون انتخاب کردم همون روبه روم آورد که زن ولخرجی هستی...دست روچیزهای گرون میزاری....به نظرم گذشت خوبه..به شرطی که بادانایی باشه
امروز خونه جاریم بودم کسیو ندارم گفتم برم اونجا یکساعتم یکساعته سر بشه زنگ زد کجایی نصاب دم دره من مامانمو گفتم بیاد وایسه تا درست کنه من ناراحت شدم گفتم چرا بل من هماهنگ نکردی بعدم خودت که هشت میای بگو اون موقع بیاد باشی زشته محیط کوچیکه من وایسم حالا چه مامانت باشه چه نباشه خونه نصابه هم همون محله ماست گففت باشه میگم بره ولی به جون من غر نزنی ماهواره خرابه من حوصله این جیزا رو ندارم منم گفتم اگه فقط من ماهواره میبینم پس بذار قطع بمونه من که همه کارا با خودمه ایننم روش
عزیزم زیاده از حد ازخودگذشتگی وظیفه محسوب میشه...بزارکارهایی که مسولیتش باهمسرته بدونه که بایدخودش ا ...
از علاقه و درک زیادی شده واسم وظیفه ترک دادنش خیلی سخته