2777
2789
عنوان

خیاااااانت

391 بازدید | 20 پست

بچه ها من یه دوره کارگاه های خوب رفتم راجع به دلایل خیانت راه های پیشگیری و حل خیانت انقدر تاپیک خیانت دیدم گفتم اطلاع رسانی کنم 

اسم دکترش دکتر مرجان علی قارداشی بود شماره تماسشم ۲۲۰۶۱۲۹۵ الان تا جایی که من میدونم کارگاه نداره ولی تو کانالش میزنه اگه دوره ای داشته باشه اسم کانالشم حس خوب ما هست 

امیدوارم واسه هیچ کس پیش نیاد

مردای خیانتکار  انقدر مهم نیستن که براشون یه دوره کارگاه بگذرونیم خیانتشونو میکنند گلم ولی مرسی بابت اطلاع رسانیت🤗

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردای خیانتکار  انقدر مهم نیستن که براشون یه دوره کارگاه بگذرونیم خیانتشونو میکنند گلم ولی مرسی ...

خیلی چیزای ساده ای واسه پیشگیری هست شاید ندونیم ولی مردا خیانت رو اصلا اونقدر کار بدی نمیدونن واسه همین لازمه بلد باشبم و مجهز

خیلی چیزای ساده ای واسه پیشگیری هست شاید ندونیم ولی مردا خیانت رو اصلا اونقدر کار بدی نمیدونن واسه ه ...

به خدا گلم مردی که بخواد بکنه میکنه الان خودم نامزدم حتی بهم خیانتم بکنه من این کارو نمیکنم کمبود بزازه هرکاری کنه فقط جدا میشم مردا هم همینن منتهی فقط توجیه میکننو من یه مطلب علمی از سایتhealtheverydayخوندم خیلی جالب که ساده گفته بود هیچ دلیلی نداره فقط به نوع مرد بستگی داره

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇