2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴ مهر ماه بعد از ده سال،اقدام کردم،متاسفانه سه روز پیش پریود شدم! خیلی استرس دارم که دیگه باردار ...

ان شاالله خانومی دوباره باردار میشی عزیزم استرس نداشته باش

خدایاشکر🌹
سلام منم تو اقدامم این ماه ماه اولم بود ک نشد الان تو ماه دومم ک دارم متفورمین میخورم پلی کیستیک خفی ...

متفورمین حالت بد نمیکنه من تب لرز شدید تهوع میگیرم اصلا نمیتونم ولی باید بخورم

خدایاشکر🌹
متفورمین حالت بد نمیکنه من تب لرز شدید تهوع میگیرم اصلا نمیتونم ولی باید بخورم

چرا حالت تهوع دارم اما نه حوصله دکتر رفتن دارم نه اینکه بیخودی سونو اینا بدم یبار با متفورمین جواب گرفتم انشالله دوباره جواب میگیرم البته ماه پیش طبیعی اقدام کردم ک نگرفت حالا تصمیم گرفتم متفورمین بخورم شما pco هستین

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
ممنونم عشقم.ایشالله که توی همین تاپیک بیایم و خبر بارداریمونو به هم بدیم.

ان شاالله بخدا من خیلی خوشحال میشم یکی حامله میش نمیدونم فقط دوس دارم بگم حالا که مامان شدی توروخداا هرشب برام دعا کن نمیدونم احساس میکنم خیلی پاکن

خدایاشکر🌹
چرا حالت تهوع دارم اما نه حوصله دکتر رفتن دارم نه اینکه بیخودی سونو اینا بدم یبار با متفورمین جواب گ ...

اره عزیزم ....روزی یکی پ میخورین من دکترم گفت روزی 3 تا رو بخور دیگه این دفه برم پیشش ببینم چ میگه ....ان شاالله عزیزم بازم زودی ج بگیری

خدایاشکر🌹
اره عزیزم ....روزی یکی پ میخورین من دکترم گفت روزی 3 تا رو بخور دیگه این دفه برم پیشش ببینم چ میگه . ...

اندازه های فولیکولاتو میدونی مال من یه روز قبل پری ۱۲تافولیکول بودن ب اندازه ۲تا ۹میل ک گفتن ازنوع خفیفشه

اره عزیزم ....روزی یکی پ میخورین من دکترم گفت روزی 3 تا رو بخور دیگه این دفه برم پیشش ببینم چ میگه . ...

نه فعلا تا یه هفته نصف میخورم بعد یه هفته ۱ دونه دوباره هفته بعدش ۱ونصف هفته بعد ۲تا اینطوری یهو ب بدنم شوک وارد نمیشه ک خیلی اذیتم کنه

اندازه های فولیکولاتو میدونی مال من یه روز قبل پری ۱۲تافولیکول بودن ب اندازه ۲تا ۹میل ک گفتن ازنوع خ ...

من ماه سوم اقدام که قرص خوردم 20 بود بزرگترینش بدون متفورمین اما این دفه ی هفته متفورمین با کلومفین بزرگترینش 16 بود من تخمدان راستم تنبله هرکی میکنم درست نمیش با قرص هردفه یا 7 یا 9

خدایاشکر🌹
نه فعلا تا یه هفته نصف میخورم بعد یه هفته ۱ دونه دوباره هفته بعدش ۱ونصف هفته بعد ۲تا اینطوری یهو ب ب ...

اها نمیدونم ب دکترم بگم ببینم چ میگه والا بدن من که انگار واکنش عکس داده

خدایاشکر🌹
من ماه سوم اقدام که قرص خوردم 20 بود بزرگترینش بدون متفورمین اما این دفه ی هفته متفورمین با کلومفین ...

زمان تاثیر داره نزدیک تخمک گذاری بزرگ ترن مال من قبل پری بود ک دیگ ب قولی ته مونده هاشه در صمن من برای رفع کیست ریز قرص جلوگیری هم خوردم چی بگم اینا ادمو گیج میکنن ایشالا جواب بده