2777
2789
عنوان

حرام خورا

191 بازدید | 13 پست

بعضیا چطور میتونن حروم بخورن...

۱کیلو گوجه ۱گیلو خیار ۱کیلو پیاز گرفتم مرد گف میشه ۱۰تومن...من گفتم ۱۰تومن نمیشه ولی ۱۰تومنو دادم گفتم شاید من اشتباه میکنم ولی حساب کردم کلن ۷تومن میکرد...

خدا کنه نخوره....شوهر بیچاره ی من تو غربت داره کارگری میکنه 

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب عزیزم مگه برگه بهت نمیده برای وزنش و قیمت ؟  از سوپر خرید کردید ؟

ن از ماشینی خریدم

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
مردم همه دزد شدن انگار من کاهو وسبزی خوردن خریدم 17 باهام حساب کرد بخدا کف سرم قشنگ داغ شد بهش هم گف ...

حالا پیر مرد بود ..حالا گفته این کم سنه هیچی حالیش نیس ،بخدا منکه راضی نیسم

خوب از اون نمیخریدی کلا خیلی از کاسبا بی انصاف شدن

نمیدونسم اینطور مخاد بده...اصن از این نمیخریدم

من اخرای ماه بود پولمون تموم شده بود شوهرم رفت یک کیلو گوشت گوسفند بخره به قصابه گفت یک کیلو گوشت بده بر گشته گفته یک کیلو فقط دنبه و استخون میشه ببینید ملت چه بی انصاف شدن اونم از مغازه اومد بیرون از اونجا نخرید

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
منم پولو به آقاهه دادم ولی گفتم بش راضی نیستم اگه اضافه گرفتی

خیار داد همش گنده گنده ،پیاز ریز ریز ،،گفتم خوبشو بده گف همشون خوبن....

جیگرم آتیش گرف بخدا..

شوهرت کجاست مگه    

رفته جایی کار کنه😭😭