2777
2789
عنوان

مزاج بلغم

6397 بازدید | 14 پست

کسی اطلاعاتی در موردش داره؟ راه متعادل کردنش چیه؟ 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔

من بلغمي ام،رفتم دكتر سنتي بهم قرص بلغم داد

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بلغمي ام،رفتم دكتر سنتي بهم قرص بلغم داد

چه جالب.تاثیر داشت؟ 

هر مرحله از زندگیم که منتظر موندم بگذره و غمش تموم شه،گذشت اما تموم نشد.غم بزرگتر،چالشای سخت تر،مشکلات بیشتر... آینده برام ترسناکه💔
مزاج سرد و تره و مصلحش مواد غذاییه گرم و خشکه

یعنی باید درمان شه؟ 

صبح ناشتا سه قاشق خاکشیر توی یه لیوان اب جوش ، دو تا قل که زد برداره و ولرم که شد بخوره 

شب قبل خواب سیاهدونه و عسل

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
یعنی باید درمان شه؟ 

مثلا خرما ,انجیر خشک ,حبوبات ,ریحون شوید و....طبعشون گرم و خشکه و نقطه مقابل مزاج شماست که میتونه شمارو به تعادل برسونه

آیین تقوی ما نیز دانیم , لیکن چه چاره با بخت گمراه
چه جالب.تاثیر داشت؟ 

بله،خيلي خوبه،ديگه قولنج ندارم.صبح كه از خواب بيدار ميشدم انگار تمام استخونام درد ميكرد كه اونم رفع شد

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

مثلا شما که بلغمی احتمالا خوابت زیاده اگه خیار ,ماست یا هرچیزی با طبع سرد و تر بخورین کسالتتون بیشتر میشه ,جاری شدن مایعات از دهانتون موقع خواب بیشتر میشه درد استخوونتون بیشتر میشه

مزاج گرم و تر چیه؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
مزاج دموی که به گفته حکما بهترین مزاجه

چی باید بخوریم؟

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

چهار طبع مخالف سر کش

چند روزی بوند باهم خوش

چون یکی زین چهار شدغالب

جان شیرین برآید از قالب

باید سعی کنیم بین 4 تاش تعادل ایجاد کنیم , چون اگه یکیشون غالب بشه به قول سعدی جان شیرین برآید از قالب. چیز مطلقی وجود نداره

پیشنهاد میکنم کتاب 15 روز تا سلامتی آقای خدادادی یا رساله ذهبیه امام رصا رو مطالعه کنین

مثلا شما که بلغمی احتمالا خوابت زیاده اگه خیار ,ماست یا هرچیزی با طبع سرد و تر بخورین کسالتتون بیشتر ...

وای آره دقیقا همین مشکلاتو دارم