2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

205 بازدید | 20 پست

مامانم همش میگه توهیچی نمیشی کسای دگ رو ک الکی خودشونو دست بالامیگیرنو میزنه تو سرم خستم کرده امروز یادم اومد کارایی ک توبچگی باهام کرده......حالم بده

بعضی ازمامان هالفظشون اینجوریه متاسفانه ولی تودلشون چیزی نیست فکرمیکنن بامقایسه میتونن باعث رشد بچه هاشون بشن 

ناراحت نباش باهاش صحبت کن که رفتارش ناراحتت میکنه منم یه وقت هایی به مامانم میگم که ناراحت میشم ازاین مقایسه یه مدت بهترمیشه اخلاقش البته بااحترام بگو

برای سلامتی دخترم دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه خودتون توانایی هاتونو باور داشته باشید

نذارید این حرفها 

روی اعتماد بنفس تون اثر بذاره 

بدتر  کاری کنید ک روز ب روز موفق تر هم بشید !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بعضی ازمامان هالفظشون اینجوریه متاسفانه ولی تودلشون چیزی نیست فکرمیکنن بامقایسه میتونن باعث رشد بچه ...

عزیزم اگر بگم بهش ک فاتحه ام خوندس بدتر سروصدامیکنه

خب برای چی اخه ی چیزی میشه ک میگه

ببین یادمه دوم دبستان بودم ظهری بودم،مشقامم شب نوشته بودم داشتم کارتن نگاه میکردم خالم زنگ زد گف اره داره تی وی میبینه،گفت دعواش کن ینی چی کارتنمیبینه،حاضرشدم برم مدرسه،درو قفل کرد گفت نمیزارم بری میگفتم چرا داد میزد خفه شو...انقدر گریه کردم گذاشت برم از اونموقع ازمدرسه بدم اومد همش استرس داشتم