2821
2789
عنوان

غذای کمکی کودک

144 بازدید | 10 پست

سلام خسته نباشید مامانای مهربون من هفته قبلی پسرم بردم واکسن ۴ماهگی زد انقد اذیت کرد یادم رفت بپرسم پسرم خیلی به سفره نگاه میکنه و دهنشو تکون میده شب و روزم به من چسپیده شیر میخواد وزنش۶۷۰۰ الان واسش غذای کمکی شروع کنم؟!یا زوده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر من ۱۰روزه رفته توی ۶ماه خیلی هم میل به غذا خوردن داره اما دکترش اجازه نداد

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
من 4 ماه تمام شروع کردم 

منم بچه اولمو ۵ماه تمام شروع کردم اما این یکیو دکترش اجازه نداد گفت ممکنه مشکل روده ای پیدا کنن در آینده

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
پسر من ۱۰روزه رفته توی ۶ماه خیلی هم میل به غذا خوردن داره اما دکترش اجازه نداد

دکتر دخترمنم گفت 6 ماه تمام شروع کن ولی من کار خودم رو کردم 4 ماه تمام شروع کردم الان هم ماشالا خوش غذا همه چیز میخوره . دیر غذا کمکی رو شروع کردن بچه رو بد غذا میکنه 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
عزیزم وزنش چقدره؟!

وقتی که ۵ماهش تموم شد۷.۵۰۰ بود

الان چند وقتشه؟!وزنش چقد بود؟!الان مشکل نداره؟!چون میگن زود غذا بدی ممکنه روده هاشون لیز بشه

نه والا 21 ماهشه خداروشکر هیچ مشکلیم نداره همه چی هم میخوره 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
دکتر دخترمنم گفت 6 ماه تمام شروع کن ولی من کار خودم رو کردم 4 ماه تمام شروع کردم الان هم ماشالا خوش ...

خوش غذا بودنشون فکر نمیکنم کاری به این چیزا داشته باشه منم بچه اولمو زود غذاخورش کردم اما هنوزم بد غذاس.این یکیو دکترش اجازه نداد گفت حتی اگه شیرت کمه شیر خشکش بده اما زودتر از پایان شش ماهگی چیزی بهش نده ممکنه بعدا مشکل معده و روده پیدا کنه.منم ترسیدم بهش غذا بدم