2777
2789
من اینکارو قبل ازمایش خونم انجام دادم دوروز قبلش جواب داد کف کرد 😂😂باورنکردم رفتم دوروز بعد آز داد ...

عه چ جالب 😆 پس راس میگن .. 

من الان همش توهم دارم من یک هفته بعد از اقدامم چندین بار پیش اومد ک احساس کردم انگار توی رحمم سوزن میزنن .. یه سوزش و درد لحظه ای بود باز خوب میشد .. الانم چیزی به پریودم نمونده هم تهوع و تکرر ادرار دارم هم بی حال و بی اعصاب و دل درد پری دارم احساس میکنم ک دارم پری میشم ... نمیدونم چمه با این همه علامت ضد و نقیض... کاش بیبی چک یا جوش شیرین داشتم توی خونه🤔

عه چ جالب 😆 پس راس میگن ..  من الان همش توهم دارم من یک هفته بعد از اقدامم چندین بار پیش اوم ...

ن بذار پریودتو عقب بندازی یهو آز بده ازهمه بهتره قطعی جوابتو میده سه تا پنج روز باید عقب بندازی ک دقیق بهت نشون بده منم تمام علائمم مثل پریودی بود حتی هنوزم علائمو دارم بااینکه هفته 6بارداری ام 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن بذار پریودتو عقب بندازی یهو آز بده ازهمه بهتره قطعی جوابتو میده سه تا پنج روز باید عقب بندازی ک دق ...

چقدر این شک و انتظار سخته 😑 نمیدونم اگ باردار باشی مگ حالت تهوع ب این زودی میاد ب سراغ آدم ؟ شاید علائم پری باشه 

بدنا متفاوته و ایشالله باردارباشی😍من خودمم ازقبل برنامه نداشتیم خیلی اتفاقی شد من اصلا فکرنمیکردم ب ...

منم ی بار رابطه داشتم اما فک کنم دقیقا روز تخمک گذاریم بود 😐🖐 حالا نمیدونم این حس هایی ک دارم از چیه