2777
2789
عنوان

تل گیر یا قاریقچی

283 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی ادرس تل گیر یا قاریق چی خوب که پیشش رفته باشه و جواب گرفته باشه داره؟اگه هست بهم بدید ممنونم فقط ادرس کسی که ازمون شده باشه 09197810490برام پیام بدید ممنونم از محبتتون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون دیگه چیه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
به هيچ وجه تل نگيرين دوست عزيز چون حفره باز ميشه هر چي بخورين ميره گير ميكنه بيچاره ميشي

دقیقا حرف شما درسته 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

میشه بگی چین کنجکاو شدم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
میشه بگی چین کنجکاو شدم

وقتی بچه چیزی میخوره کوچیکه ت قسمت نای بچه بقل گلو گیر میکنه و بچه تب میکنه و بی اشتها میشه و هر چی دکتر میبری فایده نداره میبری کسایی هستن که فوت میکنن تو بینی از هنش میاد بیرون هر چی گیر کرده سرچ کن تو اینترنت تو کشور امریکا والدین خودشون با دستگاه مخصوص درمیارن اما ایران نیست بعضیا میگن خوب نیس بعضیا میگن اگه درنیاد عفونت میکنه و با هیچ انتی بیونتکی درمان نمیشه مگر دربیاد علائم اینه که بچه بینی و چشم و مدام میخارونه تب خفیف و بی اشتهایی داره سرش میکوبه گاهی دست میکنه تو گلوش و بالا میاره مثلا دختر من هیچی نمیخوره هر چی بدم تو گلوش نگه میداره بعد تف میکنه همشو بیرون یا همش بالا میاره