2777
2789
اینا هم جزیی از شاخ  ایسنتا هستن  

اهاااان من اینستا یه مدت کوتاه داشتم واسه همین فقط چند تاشومون میشناسم

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاااان من اینستا یه مدت کوتاه داشتم واسه همین فقط چند تاشومون میشناسم

منم زیاد نمیشناسمشون کلن دنبالشون نمیکنم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

این احمقا رو معروف نکنید.

من نمیدونم چرا اونهمه فالور دارن😕

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

میگم کسی از استاد باقری خبر داده فک کنم یکی بهش میگفت این حرفارو بزن ساده ب نظر میومد

آره بیچاره...چقد فحش خورد بعدش از اون یکی دیوکنه

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی  
منم زیاد نمیشناسمشون کلن دنبالشون نمیکنم 

اخه همشون چندشن به نظرم تقصیر  اونایی هست که دنبالشون میکنن و بزرگشون کردن 

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
این احمقا رو معروف نکنید. من نمیدونم چرا اونهمه فالور دارن😕

کاش منم اینقدر فالور داشتم 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   

استاد باقری کیه؟؟

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

کاش منم اینقدر فالور داشتم  

خخخخخ ،باور کن بیشترشون فیکن .

ازشون بدم میاد ،چند تا دیوونه بی عقل بی حیای مفت خورن ...اه اه اه

خخخخخ ،باور کن بیشترشون فیکن . ازشون بدم میاد ،چند تا دیوونه بی عقل مفت خور ...اه اه اه

خخخخخ منم متنفرم ازشون 

مخصوصن اون مهدیس با اون غذا خوردنش 

خخخخخ منم متنفرم ازشون  مخصوصن اون مهدیس با اون غذا خوردنش

نمیشناسمش ،چند تایی هم که میشناسم اینجا اسمشونو شنیدم.

ندایاسی و سحر تبر و خزایی و دنیا،همینا رو میشناسم😁

میگم کسی از استاد باقری خبر داده فک کنم یکی بهش میگفت این حرفارو بزن ساده ب نظر میومد

آقای علی باقری هم محله ای و همشهری و همکلاسی قدیم بنده هستن.بله ایشون ساده هستن و متاسفانه با دادن مقداری پول و تحریک این بنده خدا اینجور کلیپها رو ازش میسازن گاها.گاهی میره شکایت میکنه و از طرفی که باعث این کلیپها میشه پول میگیره به حکم دادگاه و کلا تا دفتر هر رئیسی که بخواد میره و کسی هم کاریش نداره.کلا فرد ساده دلی هست و...البته بابت همین کلیپها الان توی جهان شناخته شده هست.پدرش هم همین چند وقت پیش به رحمت خدا رفت.نشون به این نشون که ایشون دبستان رو توی مدرسه شهید رجائی سربندر درس خوانده یا شایدم میخواند.

نمیشناسمش ،چند تایی هم که میشناسم اینجا اسمشونو شنیدم. ندایاسی و سحر تبر و خزایی و دنیا،همینا رو می ...

من تقریبا همه رو میشناسم دلاآرام و مهدیس و سحر تبر و آذین و دنیا و مسعود و دیانا و خزایی و ژینوس و ملیکا و....