2821
2789
عنوان

تست بعد ازiui

163 بازدید | 21 پست

سلام من یک هفته پیش iui کردم امروز تست جوش شیرین انجام دادم و گازدار شد ولی دوستم که اونم با منiuiانجام داده محلول جوش شیرینش گاز دار نشد میخوام ببینم چقدر به این میشه اعتماد کرد؟

ماه پیش که انجام دادم گازدار نشد و باردار نبودم

میگن قطعیه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ایشالا باردارباشی گلم منم این ماه با جوش شیرین تست کردم گازدارشد والان دومین روز پریودیمه😭

واقعا؟من تا حالا انجام ندادم اخه گفتن برای تنفسم خطرناکه

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
خب چقدر گاز داشت؟؟قبلش غذا چی خورده بودی؟

مثل نوشابه بود گازش تعجب کردم😧اول صبح  قبل ناشتا .بعد ناشتا هم تست کردم بعد دوروز بعدش م شب قبل اینکه بخابم و همشونم گازدار بود شایدم ببخشید ها جیشم خیلی گازداشت😆😆😆😆😟😟😆

میــشه برای شادی روح پدربزرگم صــلوات بفرستین😭
2823
2791
2779
2792